Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Vesna Pisarović
Vesna Pisarović

Zanimljivosti

Veliki koncert Vesne Pisarović u Ciboni koji se ne propušta

Veliki koncert u Ciboni najavljen je za 10. studeni i biti će, jasno je već sada, koncert koji će, zahvaljujući visokoj produkciji i organizaciji nesumnjivo obilježiti ovu jesen. 

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i neizostavno ime na playlistama svih tuluma i radio postaja, Vesna Pisarović, za ovu je jesen pripremila glazbenu poslasticu koja se ne propušta. Veliki koncert u Ciboni najavljen je za 10. studeni i biti će, jasno je već sada, koncert koji će, zahvaljujući visokoj produkciji i organizaciji nesumnjivo obilježiti ovu jesen. Njezina gotovo četvrt stoljeća duga i bogata karijera prožeta je brojnim hitovima, poput Da znaš, Jutro donosi kraj, Da sutra umrem, Sasvim sigurna, Bježi od mene, Neka ljudi govore, Dolje na koljena i nebrojenim drugim, koje njezina starija publika nikada nije zaboravila, a mlađa ih je s oduševljenjem prihvatila.

-Čudesan je način na koje glazba povezuje generacije i koliko je zapravo bezgranična u svojoj biti. Onaj osjećaj kada na koncertima od prvog do zadnjeg stiha zajedno pjevaju tinejdžeri i moja generacija je riječima neopisiv i zapravo najljepša potvrda zašto se nikada nisam zasitila ovoga što radim – govori Vesna koja je najbolji dokaz da se kvaliteta ne zaboravlja čak i nakon dugog izbivanja sa scene, s koje je otišla na samom vrhuncu fenomenalne karijere, davne 2005. godine. U međuvremenu je, uz pop, koketirala s drugim glazbenim žanrovima, ponajprije jazzom, a onda se na scenu vratila jača no ikad, a sudeći prema reakcijama na dosadašnjim koncertima i – popularnija no ikad.

Koncert u Ciboni ovaj put ima i humanu notu, budući da je dio hvale vrijednog, društveno odgovornog projekta Pokaži srce, koji već nekoliko godina skrbi o zdravlju mladih športaša kroz ciljane edukacije, kongrese, preventivne preglede i brojne druge akcije, pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza i PSK.

Ovaj veliki koncert u Ciboni nešto je na što se dugo čekalo, stoga već sada zaokružite najavljeni datum na svojim kalendarima i požurite po svoje ulaznice. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio.

https://www.entrio.hr/event/vesna-pisarovic-u-ciboni-14947

Foto: Mare Milin

Ne propustite

Zanimljivosti

Zagrebačka Cibona bila je, baš kako se i najavljivalo, pretijesna za sve one koji su ovaj petak odlučili provesti na koncertu Vesne Pisarović

Zanimljivosti

Vesna Pisarović vraća se polako, ali sigurno na pozornicu kao da s nje baš nikada nije otišla.

Zanimljivosti

Malo je glazbenika na domaćoj sceni koji izazivaju euforiju kod publike kao što to radi Vesna Pisarović, pa ne čudi što je objava da...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.