Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Veliki mjesečni horoskop za svibanj

Jarca čeka novac kojem se nije nadao, Ribama se magično ostvaruju želje!

Ovan

Svibanj/maj će od vas zahtijevati maksimalnu emocionalnu suzdržanost, što Ovnu, naravno, neće biti lako. Samo uravnoteženi predstavnici ovog znaka moći će napredovati u poslovima u karijeri i dobiti značajnu financijsku dobit.

Morate biti kreativniji na poslu. Vremenom testirani pristupi neće donijeti očekivane rezultate. Neočekivani financijski izdaci mogu vas uznemiriti, ali će svi biti vezani za dom i obitelj.

Osobni odnosi mogu krenuti u novi krug razvoja. Moguće je da će Ovnovi željeti ući u ozbiljnu vezu i započnu sjajnu ljubavnu priču. Ne iscrpljujte se dijetama, već se pokušajte hraniti izbalansirano.

Bik

Predstavnici ovog znaka će se morati pomučiti da ojačaju svoju financijsku poziciju. Bikovima će biti važno da na vrijeme završe posao. U ovo vrijeme možete napraviti ozbiljnu osnovu za uspjeh do kraja godine.

Sasvim je moguće da će vam biti ponuđen zanimljiv projekt za zajedničko ulaganje. Nemojte to odmah odbaciti – ovo je vaša šansa da postanete vlasnik vlastitog posla.

U sferi ljubavnih odnosa čeka vas susret koji će se pokazati zaista sudbonosnim. Rješavanju obiteljskih problema morat ćete pristupiti s maksimalnim taktom – prekomjerna direktnost može vas ozbiljno zaplesti s voljenom osobom. Bik će imati malo ili nimalo zdravstvenih briga.

Blizanci

Pokušajte ne trošiti previše novac, čak i ako će financijski prihodi stizati u stalnom toku. Moguće je da će vam ušteda omogućiti da do kraja godine ostvarite stari san u vidu većeg životnog prostora ili novog automobila. Sitna potrošnja može čekati tako dobar cilj.

Mjesec obećava da će biti prilično izazovan u svakodnevnim stvarima. Dom će od vas beskrajno zahtijevati rješavanje nekih hitnih problema.

Ne odbijajte ove zadatke – dobrobit vaše obitelji zaista ovisi o njima.

Rak

U trci karijere možete prestati biti lider zbog pojave novog natjecatelja. Stanite i pustite ga da preuzme vodstvo. I dalje ćete imati priliku da se izjasnite u punoj mjeri – kada on posustane.

Samci će morati obratiti više pažnje na svoj izgled. Naravno, već ste neodoljivi, ali samo oni koji izgledaju njegovano i elegantno imat će šanse za zanimljiva poznanstva.

Zvijezde ne predviđaju zdravstvene probleme, ali preporučuju da obratite pažnju na kašnjenje. Predstavnici ovog znaka će morati pokazati čuda pribranosti i točnosti. Samo tako ćete moći postići uspjeh u trci za svojim ciljevima.

Ova preporuka pokriva apsolutno sve sfere života. Na poslu se očekuje mirni period koji treba iskoristiti da se podignu stari “repovi”. Zvijezde kategorički ne preporučuju uzimanje kredita ovog mjeseca i gomilanje dugova.

Lav

I pored svoje neovisnosti, morat ćete se obratiti kolegama za pomoć. Samo tako Lavovi će moći ostvariti visoke rezultate i priznanja na profesionalnom planu. Ako imate liderske kvalitete, čeka vas uspjeh. Lavovima neće biti teško da svojim entuzijazmom zaraze zaposlene.

Uspješno realiziran projekt donijet će ne samo slavu, već i dostojnu nagradu za uložene napore. Lavovi će biti sasvim sposobni za skupu kupovinu koju već dugo planiraju. Obiteljski sektor će zahtijevati veliku pažnju.

Zvijezde preporučuju posjetu udaljenim rođacima, čije su posjete postale prilično rijetke. Usamljeni Lavovi mogu računati na obećavajuću romansu, ali samo ako ne očekuju prvi korak, već sami iniciraju vezu. Astrolozi preporučuju da posvetite pažnju zdravstvenom stanju.

Djevica

Mjesec će sa sobom donijeti mnogo nevolja, ali to ne znači da je vrijedno pokušati sve ih riješiti odjednom. Djevice trebaju brinuti o rutinskim poslovima bez žurbe. Moguće je povećanje prihoda, najvjerojatnije će financijski tok doći izvana.

Vaš hobi ili slobodni posao će konačno postati izvor prihoda. Kuća će postati mjesto koje ćete doživljavati kao pouzdanu tvrđavu.

Članovi obitelji će se pobrinuti za većinu kućnih poslova, dajući vam priliku da udahnete. Usamljene Djevice ne blistaju zbog promjena u osobnom statusu. Ne tražite romantične avanture, kako ne biste postali žrtva prevaranta.

Vaga

Ako već dugo želite promijeniti profesiju ili mjesto rada, vrijeme je da poduzmete korake u tom pravcu. Djelujte odlučno, a zvijezde će vam pružiti svu podršku i dati vam mnogo šansi za uspjeh.

Njegovu posebnu lojalnost uživat će oni koji su se odlučili na kardinalne promjene. Pitanje financija može postati kamen spoticanja.

Ne pokušavajte popraviti situaciju lakim novcem. Usamljene Vage neće imati vremena za zabavljanje – sve njihove misli bit će usmjerene samo ka osobnom rastu. Moguć je povišen stres.

Škorpion

Očekuje vas mnoštvo ugodnih iznenađenja pa se pripremite za dugo očekivani potez ili globalne kupovine koje možete lako financirati. Sjajno je vrijeme za polje poduzetništva – partneri će vam ponuditi nekoliko profitabilnih novih shema koje vrijedi primijeniti.

Pokušajte da ne posuđujete novac, jer zbog toga možete izgubiti dobrog prijatelja. Osobni život će zadovoljiti harmoniju i potpuno međusobno razumijevanje.

Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu se vratiti na staru ljubav koja će se pretvoriti u novu romansu. Ali ne računajte na dugoročnu vezu. U svibnju/maju zvijezde predviđaju povećan rizik od povreda pa budite oprezni kada se bavite aktivnom fizičkom aktivnošću.

Strijelac

Poželjet ćete pobjeći od monotonije. Kada se pojave nevolje, iz njih izvucite sve korisne lekcije. Na poslu su mogući skandali i svađe zbog osobe koja je došla ne tako davno, ali je već uspjela unijeti zabunu u dobro uigrani tim. Ne brinite – sve će se otkriti.

Obitelji će biti potrebna pomoć u životnim pitanjima. Često će vam se obraćati za savjet i podršku.

Usamljeni Strijelci, svaka romansa započeta ovog mjeseca riskira da se završi raskidom. I pored sve složenosti i napetosti, Strijelca čeka dobro zdravlje.

Jarac

Krenite ka novim dostignućima. Živite za danas i planirajte budućnost bez brige o propuštenim prilikama, a zvijezde će vam pomoći da dosegnete nove profesionalne visine. Svibanj/maj će posebno biti dobar za one koji se bave intelektualnim radom.

Sveže ideje i inovativni pristupi bit će Vaši neizostavni suputnici. Možete računati na neočekivane novčane priljeve. Najvjerojatnije će vam biti vraćen dugogodišnji dug ili plaćen posao koji ste davno radili.

Sfera osobnog života će zablistati novim bojama. Jarci će konačno moći osvojiti pažnju osobe koja je dugo bila predmet njihovih romantičnih snova. U ljubavi je moguća ljubomora. Slučaj se čak može završiti raskidom. Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na imunitet.

Vodenjak

Sve što poduzmete završit će se sa savršenim rezultatom – ali samo ako su vaše namjere dobre. Svibanj/maj će posebno biti dobar za Vodenjake, zaposlene u socijalnoj sferi i one koji su volonteri. Mjesec će od vas zahtijevati izuzetnu iskrenost i poštenje.

Ne pokušavajte sakriti nešto od partnera. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu započeti novu vezu. Najvjerojatnije će vas netko od zajedničkih prijatelja upoznati s vašim budućim izabranikom pa nemojte odbijati pozive na zabave.

Ako je moguće, izlazite vikendom. Boravite u prirodi – šetnja po poljima i šumama pomoći će vam da dovedete u red misli.

Ribe

Ribe će se moći odmoriti – vaše želje će se moći ostvariti na magičan način. Svibanj/maj će donijeti zasluženo priznanje onima koji dugo vole kreativnost. Moguće je da će se iz jednostavnog hobija pretvoriti u posao koji donosi stalan prihod.

Vaša srodna duša će pokušati unijeti novu notu u vezu tako što će se baviti organizacijom slobodnog vremena. Čak i ako vam se ne sviđaju sve ideje, preuzmite ovu inicijativu sa zahvalnošću.

Obratite pažnju na samoobrazovanje. Počnite gledate svoju omiljenu seriju bez prijevoda i možete poboljšati razinu znanja stranog jezika. Izbjegavajte brzu hranu, fizički se aktivirajte.

sensa.mondo

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Rak, Vaga i Jarac.

Horoskop

Saznajte što vas očekuje na jesen kada su u pitanju financije!

Horoskop

Koliko li ste puta pomislile, pogotovo u trenucima kada vas vaša mama izludi, da nikada nećete biti mama poput nje!

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Strijelac i Rak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.