Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Vikend u CineStaru uz animirani hit ‘Ups 2!: Avantura se nastavlja’ privukao brojne obitelji željne zabave

Najljepše provedeno vrijeme s obitelji je ono u kojemu se veliki i maleni članovi uz dobru zabavu i pregršt smijeha opuštaju u omiljenim aktivnostima, a CineStarovi obiteljski vikendi dobro su poznati.

Najljepše provedeno vrijeme s obitelji je ono u kojemu se veliki i maleni članovi uz dobru zabavu i pregršt smijeha opuštaju u omiljenim aktivnostima, a CineStarovi obiteljski vikendi dobro su poznati. Bogatim i raznovrsnim programima i događanjima u kinu djeca i roditelji vrijeme provode zajedno kroz zabavu i smijeh, a najnoviji filmovi omogućuju uvijek atraktivnu temu vikenda.

Povodom dolaska novog animiranog hit filma ‘Ups2!: Avantura se nastavlja’ na velika platna, CineStar je organizirao akciju koja se održava sve do 2.4. i vrijedi za sva CineStar kina u Hrvatskoj, osim za Kaptol Boutique Cinema. U spomenutom periodu, ulaznica za ‘Ups 2: Avantura se nastavlja’ uključuje poklon svakom djetetu do isteka zaliha – naljepnice iz spomenutog animiranog filma, dok će najsretniji dobiti jedan od 500 poklona partnera Egmonta, Pet centra i Hariba te  Pet centar kupon ili vaučer za kupnju koji omogućuje 15% popusta, isključivo uz naslov ‘Ups2!: Avantura se nastavlja’.

Povodom toga, proteklog vikenda održala se posebna zabava za najmlađe članove obitelji u Z centru i Mall of Split. Za dobru atmosferu bili su zaduženi razni animatori i maskote, a djecu su posebno oduševili facepainting artisti. Smijeha, aktivnosti i dobre energije nije nedostajalo, a priliku da se zabave nisu propustili ni brojni poznati roditelji sa svojim mališanima poput: Branke Krstulović, Marijane Batinić, Anje Alavanje Romac, Marije Biščan, Tomislava Jelinčića, Kristine Radić te Marijane Mikulić.

Filmske avanture popularnog Noe i njegove družine ponovno su osvojile srca posjetitelja, posebice onih najmlađih koji su uz kokice uživali u scenama nastavka popularnog animiranog hita. Poznati mali junaci koji jure kroz avanturu još jednom su izmamili osmijehe na lica i zagrijali atmosferu do maksimuma. Kinoulaznice za ‘Ups 2!: Avantura se nastavlja’ u distribuciji Blitza mogu se kupiti na blagajnama kina, putem CineStar mobilne aplikacije i putem službene web stranice https://cinestarcinemas.hr/.

Ne propustite

Zanimljivosti

Prvi film po ovom modelu nakon „Zvuka slobode“ je „Poslije smrti“, zadivljujuće istraživanje enigmatičnog pitanja koje stoljećima fascinira čovječanstvo: “Što se događa kada umremo?”

Zanimljivosti

Blitz i CineStar grupacija uz partnerstvo Američke gospodarske komore, u Kaptol Boutique Cinema sinoć su okupili mnoge uzvanike povodom premijere filma „Ferrari“ američkog redatelja...

Zanimljivosti

CineStar kina ove godine slave punih 20 godina postojanja i sve vas pozivaju da se u srijedu 22. studenog opustite uz odlične filmove i...

Zanimljivosti

Jesen miriše na kokice i odlične filmove u CineStaru  

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.