Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

VilinRosa: Ljepota je svuda oko nas

U sklopu našeg projekta She4She nastavljamo suradnju s poduzetnicama diljem Hrvatske. Tako smo došli do zanimljivog nakita VilinRosa.

U sklopu našeg projekta She4She nastavljamo suradnju s poduzetnicama diljem Hrvatske. Tako smo došli do zanimljivog nakita VilinRosa.

Prvo na što pomislite kad pogledate Instagram profil brenda VilinRosa je romantika. VilinRosa je brend ručno rađenog nakita koji donosi unikatne modele izrađene od epoxy smole protkane prirodnim materijalima poput cvijeća, listića i školjaka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vilinrosa (@vilinrosa)

 

Ova ideja počela se rađati još u ljeto 2020., s prvim narukvicama izrađenim za jednu djevojačku večer.
Osnivačica VilinRose, Katarina Kralj Kreković, po struci je magistra primarnog obrazovanja kojoj izrada nakita obogaćuje vrijeme uz rad u profesiji. Ljubav prema prirodi prati je oduvijek, a svoju inspiraciju pronalazi u čestim šetnjama prirodom te ljepotama našeg plavog Jadrana.

 

 

VilinRosa radionica trenutno se nalazi u Zagrebu, otkuda se radovi šalju diljem Hrvatske. Sam proces stvaranja nakita je poseban. Nakon sakupljanja i pripreme biljaka ili školjaka slijedi izlijevanje, sušenje, te brušenje i poliranje smole, pa izrada jednog komada traje i po nekoliko dana. Svaki komad VilinRosa nakita odražava bogatstvo, neponovljivost, ali i jednostavnost prirode, tako snažno isprepletene.

 

 

Ideja VilinRosa brenda je stvaranje podsjetnika na ljepotu malih stvari oko nas – onu koju pronalazimo u povjetarcu na rascvjetaloj livadi, iznenada otkrivenom šumskom proplanku, dragom kutku vrta ili svježini i blagosti maestrala. Mali svijet u kapi rose, kao što kaže misao vodilja brenda, namijenjen je svima koji tu ljepotu žele iznova otkrivati iz dana u dan.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu narukvicom po izboru.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  2. Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  3. Zapratite i njihove društvene mreže – linkovi su tu Facebook VilinRosa i Instagram VilinRosa

Prijave primamo do 12. veljače točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica  Marina Roža

[/box]

Više

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.