Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Vilinske vjenčanice Sandre Haddad

Romantične vjenčanice. Ma što romantične, čarobne… Vilinske vjenčanice!

”Do you believe in fairies?” pitanje je koje dizajnerica Sandra Haddad postavlja svake sezone iznova, sve dok ne povjerujemo. Jer ona vjeruje. I za njih dizajnira haljine i vjenčanice. Romantične vjenčanice. Ma što romantične, čarobne… Vilinske vjenčanice!

4

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2016. donosi prepoznatljivu estetiku nježnih i delikatnih haljina, a bajkovitoj eteričnosti kolekcije pridonose lepršavi i lagani, prozračni materijali poput tila, svile i čipke u nježnim pastelnim nijansama.

6

Djevojke i žene koje nose haljine s potpisom dizajnerice Sandre Haddad, nevjerojatno su graciozne i profinjene zahvaljujući ženstvenoj silueti. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

5

U novoj kolekciji velika je pažnja posvećena detaljima – cvjetnim laticama ručno apliciranima na vjenčanice. No, one su toliko ovlaš razasute po haljini da izgledaju kao da su pale s rascvjetalog drveta kad je vjetar zapuhao malo jače i sasuo kišu latica na vilinsku toaletu. I to kao da se dogodilo na samom snimanju kampanje!

7

Rascvjetale grane jorgovana, japanske trešnje, jabuke i glicinije poslužile su kao idealna kulisa fotografkinji Sanji Lydiji Kulušić u čijem se objektivu na trenutke zaustavila šumska vila koju je utjelovila Darija Gabrić (Talia Model) i čiju je eteričnu ljepotu dodatno istaknula Mia Bator koja se na snimanju pobrinula za vilinski make-up.

Dizajnerica: Sandra Haddad

Fotografija: Sanja Lydia Kulušić
Model: Darija Gabrić / Talia Model
Make up: Mia Bator

Više

S modne piste

Moderna vremena omogućila su nam pregršt izbora uz koje možemo istaknuti ono najbolje na nama, ali i pronaći favorita po mjeri. Salon koji se...

S modne piste

Modni studio Arileo poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovo proljeće predstavlja nam očaravajuću mini kolekcijom vjenčanih haljina.

Fashion report

Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure u stilu 50.-ih godina prošlog stoljeća koje će istaknuti ljepotu žene...

Fashion report

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.