Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Vilinsko tkanje ima simpatičan poklon za Valentinovo

Gin ruža – odličan, praktičan poklon za Valentinovo, rođendane, djevojačke zabave ili da razveselite same sebe.

Valentinovo je sve bliže, a vi još nemate poklon? Vilinsko tkanje misli na vas!
Gin ruža – odličan, praktičan poklon za Valentinovo, rođendane, djevojačke zabave ili da razveselite same sebe. Vilinsko tkanje je brand Varaždinke Iva Pešut koja se više od 10 godina se bavi tkanjem, dizajniranjem, šivanjem i heklanjem.

Odličan Five Corners gin je hrvatski proizvod. Sve što vam treba je čaša, Five Corners i malo limuna ili tonika. Ono što zauzvrat dobijete, je magija. Za sve kojima normalno nije dovoljno, ovaj gin će biti pravo otkriće. Naime, Five Corners je gin koji mijenja boju.

Nalazi se u terakota teglici, a na vrhu je ručno sašivena ruža, od pamučnog materijala. Ružu možete nositi kao gumicu za kosu, ukras na ruci ili ju jednostavno, kada popijete gin, ostavite na bočici kao ukras.


Možete osvojiti jednu Gin ružu u boji po želji.

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 11. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Vanesa Grdenić

Više

Zanimljivosti

Wow efekt Iguana gina je zagarantiran. Ovo je piće postalo ultimativni hit, a kako saznajemo posebno ga vole žene.

Zanimljivosti

Posljednjih nekoliko godina svjedočimo velikoj svjetskoj popularnosti gina koji je postao jedan od najtraženijih alkoholnih pića današnjice.

Fashion report

Vilinsko tkanje je brand iza kojeg se nalazi Varaždinka Iva Pešut. Više od 10 godina se bavi tkanjem, dizajniranjem, šivanjem i heklanjem.

Gastronomija

Pod njezinom bezgraničnom maštom etiketa Old Pilot's gina osvanula je u prepoznatljivim OKO vizualima aviona s perjem i čovjekolikim pticama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.