Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Vino s porukom – poklon koji nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom

Nadora Creative Studio svim pripadnicama ljepšeg spola do 8.3. daruje popust od 15% na sve proizvode.

Povodom Dana žena brend Nadora Creative Studio predstavio je novu kolekciju vina s porukom namijenjenu ženama. U kolekciji se nalazi pet različitih vizuala, na kojima su napisane prigodne poruke. Natpisi na vinima osmišljeni su tako da motiviraju, inspiriraju i nasmiju pripadnice ljepšeg spola. Istinske ljubiteljice vina posebno bi oduševilo vino s natpisom „Wine-der woman“, feministice nikako ne bi ostale ravnodušne na natpis „Who runs the world? Girls!“, a svakoj uspješnoj ženi osmijeh na licu zasigurno bi izmamio natpis „Iza svake uspješne žene stoji ona sama (I pokoja čaša vina!)“

Žene za žene

Zanimljivo je da se iza tih natpisa i vizuala kriju upravo žene. Riječ je o sestrama Pavičić, osnivačicama brenda, koje su svoju ljubav prema vinima pretočile u kreativni studio. Njihova je ideja kupcima predstaviti originalne i maštovite proizvode, koji odlično funkcioniraju kao darovi za različite prigode, što simbolizira i sam naziv brenda. Nadora u grčkom jeziku označava prekrasan dar satkan od inventivnih ideja i potaknut strašću.

„Dan žena ne slavimo kao, na primjer, rođendan, ali nismo željele propustiti priliku čestitati svakoj ženi što uspijeva biti žena. Naša najveća publika su žene i one su te koje nas inspiriraju, motiviraju, ohrabruju i nadahnjuju. Zato im hvala“, ističu sestre Pavičić.

Ženska suradnja

Posebnu čar cijeloj kolekciji za Dan žena dale su prekrasne fotografije koje potpisuje Vedrana Brkić iz Wedding Arta Croatia (https://www.instagram.com/weddingartcroatia/). Djevojke zajedno surađuju od samog početka nastanka brenda. Vedrana je zaslužna za sve fotografije koje krase

Osnivačice brenda ne kriju koliko im znači ova ženska suradnja: „Kažu da je žena ženi vuk, ali Vedrana je dokaz da žena ženi itekako može biti velika podrška i oslonac. Fotkanje u potpunosti prepuštamo njoj, a ona nas svaki put iznova iznenadi svojom kreativnošću“.

Popust za sve žene

Nadora Creative Studio svim pripadnicama ljepšeg spola do 8.3. daruje popust od 15% na sve proizvode. Tako djevojke i žene osim vina s porukom za Dan žena, mogu kupiti vina s rođendanskim i ljubavnim porukama po sniženim cijenama. Popust se odnosi i na sve boxeve – PARTY BOX, RELAX BOX, CLASSY BOX i GAME BOX. Cijela ponuda dostupna je na Instagram i Facebook stranicama brenda, a tamo nas uskoro očekuje i predstavljanje noviteta.

O vinima

Sva vina u Nadorinu radionicu dolaze iz brodske Vinarije Pavičić, a sestre pojašnjavaju: „Vjerne smo Pavičić vinima već dugi niz godina i željele smo našim kupcima ponuditi nešto provjereno dobro te ono što i same volimo. Nismo u rodu s vlasnikom, ali je ispalo vrlo simpatično što smo ostvarili suradnju.“ U ponudi su dostupne četiri vrste vina – pinot crni, pinot sivi, graševina i rosé, a kupci mogu kombinirati bilo koju od navedenih vrsta vina i naljepnicu po izboru.

Pročitajte još

Advertisement