Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Više od 30 mogućih kombinacija i konfiguracija

Na Mikroedrinom su štandu posjetitelji mogli isprobati više od 30 mogućih kombinacija i konfiguracija Orange linije kolica koja su već unaprijed pripremljena za budućnost, tj. mogu rasti s rastom obitelji.

Tvrtka Mikroedra, dugogodišnji partner i pokrovitelj Dana beba, djece i trudnica, predstavila je na 31. po redu Sajmu posljednje novitete svojih svjetski poznatih linija namijenjenih roditeljima i njihovim najmlađima. Posjetitelji trgovačkog centra Westgate imali su priliku od 24. do 26. studenog 2017. sudjelovati na trodnevnom sajmu te se na Mikroedrinom štandu upoznati s novopredstavljenim proizvodima: multifunkcionalnim modelom britanskih kolica iCandy Orange, Ergobaby AuraWrap elastičnom maramom za nošenje te najsvestranijom Omni 360 nosiljkom. U kategoriji autosjedalica posjetitelji su mogli testirati BeSafe Modular sustav, a prvi puta u Hrvatskoj je predstavljen novi brand nosiljki – Baby Tula. Osim korisnih informacija o predstavljenim novitetima i posebnih sajamskih cijena, okupljeni su imali na raspolaganju savjete stručnjaka o njezi i sigurnosti beba.

FLEKSIBILNOST I FUNKCIONALNOST NA NAJVIŠOJ RAZINI UZ ICANDY ORANGE DJEČJA KOLICA

Dizajnerski tim iCandy stručnjaka svakim novitetom oduševljava javnost pa su tako na Danima beba, djece i trudnica predstavljena iCandy Orange dječja kolica. Ključna osobina iCandy Orange kolica je njihova dugovječnost, tj. mogućnost prilagodbe na kolica za dvoje djece različite dobi ili za blizance. Na Mikroedrinom su štandu posjetitelji mogli isprobati više od 30 mogućih kombinacija i konfiguracija Orange linije kolica koja su već unaprijed pripremljena za budućnost, tj. mogu rasti s rastom obitelji. Odlika zbog koje se predstavljena linija ističe svakako su adapteri za podizanje koji omogućuju „kino postavu“  za dvoje što znači da, kada su kolica dvostruka, roditelji imaju nadzor nad oba djeteta, a oboje djece nesmetano promatra okolinu sjedeći u kolicima. Uz to iCandy je po prvi puta u okvir kolica uključio postolje za vožnju starijeg djetea koje može stajati na stražnjem dijelu kolica. Ta će značajka oduševiti roditelje s bebama koje imaju starijeg brata ili sestru.

iCandy Orange: 8.849 kn, Baby Center

iCandy Orange predstavljen na prvom Meetupu za mame blogerice

BABY TULA ZA ŠETNJU SA STILOM

Kada su u pokretu, roditeljima uvelike pomažu nosiljke za bebe koje postaju sve prepoznatljivije hrvatskoj javnosti. Znanstveno je dokazano kako zvuk majčinog otkucaja srca smiruje bebu i uspavljuje ju, a upravo je to glavna prednost nosiljki. Zbog toga je Mikroedra svojim posjetiteljima ovog vikenda predstavila novi brand na tržištu: Baby Tula nosiljke. Ovaj je nagrađivani brend prepoznatljiv po svojoj ponudi praktičnih i raznolikih nosiljki, a savršen je za roditelje kojima je modni dizajn u malom prstu. Baby Tula nosiljke ručno su izrađene od 100% pamuka te su dostupne u širokoj paleti boja i uzoraka. Posjetitelji su na sajmu mogli isprobati tri Baby Tula modela: Free-to-grow nova nosiljka koja se besprijekorno prilagođava djetetu i omogućuje roditeljima da ga nose privijeno uza sebe od samog početka, dakle od 3,2 do 20,4 kg, Standard i Toddler nosiljke, a u ponudi su se nalazile i dekice izrađene od 100% viskoze bambusa. To ih čini izrazito mekima i laganima te su savršene za povijanje i zaigrane trenutke.

Free-to-grow: 1.199 kn, Bazzar.hr

Petra Kurtela sina rado nosi u Ergobaby Omni 360 nosiljci

Užitak bliskog nošenja novorođenčeta jedan je od najjednostavnijih životnih užitaka. Zna to i Ergobaby pa je kategoriju nošenja proširio za novog člana –  AuraWrap trenutno najtanju i najprozračniju elastičnu maramu dostupnu na našem tržištu.  Za razliku od večine ostalih elastičnih marama, AuraWrap je napravljena od viskoze (kombinacije eukaliptusa i bagrema). Marama je čvrsta, postojana i daje dojam sigurnosti, a istovremeno je iznimno tanka, prozračna i meka čime opravdava naziv “Aura”. Za sada dolazi u tri nježne varijante: Indigo, Sage i Grey Stripe.

Aura Wrap: 449 kn, MiniGreeny

BESAFE MODULAR SISTEM – SIGURNOST NA PRVOME MJESTU

BeSafe, jedan od vodećih europskih proizvođača autosjedalica, predstavio je ovog vikenda na Danima beba, djece i trudnica svoju iZi Modular liniju koja odiše inovativnošću i funkcionalnošću. Posjetiteljima su na raspolaganju bili BeSafe stručnjaci koji su ukazivali na važnost korištenja dječjih autosjedalica te prikazivali jednostavno postavljanje iZi Modular sustava. Prednost ovog sustava svakako je postavljanje autosjedalice u smjeru vožnje ili tako da je dijete okrenuto u suprotnom smjeru, ovisno o potrebama roditelja ili veličini djeteta. Važno je naglasiti kako Modular sustav odgovara dječjem uzrastu od novorođenčeta do čak 4. godine života, što omogućuju baza sjedalice i naslonjač za glavu koji se mogu produžiti. BeSafe se pobrinuo da prilagodi dizajn svakom roditelju pa su stoga Modular autosjedalice dostupne u čak sedam boja: Sunset Melange, Ocean Melange, Midnight Black Melange, Metallic Melange, Ivory Melange, Fresh Black Melange i Sea Green Melange.

iZi Go Modular:  1.965 kn, Lesnina

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.