Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Više od deset premijera, novih serija i filmova

Proljeće je iza ugla, a Pickbox NOW pripremio je više od deset novih serija i filmova kako biste dočekali toplije dane u društvu omiljenih likova i glumaca.

Proljeće je iza ugla, a Pickbox NOW pripremio je više od deset novih serija i filmova kako biste dočekali toplije dane u društvu omiljenih likova i glumaca. U ožujku Pickbox NOW donosi širok spektar uzbudljivih naslova koji će zadovoljiti raznolike ukuse gledatelja. Od intrigantnih kriminalističkih trilera do dubokih dramskih priča sve je dostupno na jednome mjestu.

Sjeverna obala (North Shore), dostupno odmah

John Bradley, poznat po ulozi u hit-seriji „Igra prijestolja“, preuzima ulogu Maxa Drummonda u ovoj zanimljivoj seriji koja istražuje zavjere, političke skandale i složena ubojstva. Napeta drama prikazuje sukob kultura i osobnosti dok britanski i australski detektivi surađuju na rješavanju misterioznog slučaja.

Ubojstvo na kruzeru (Good Ship Murder), dostupno odmah

„Misteriozni serijal Ubojstvo na kruzeru u biti je Midsomer Murders smješten na brodu za krstarenje Sredozemljem.“ – RadioTimes.

Shayne Ward i Catherine Tyldesley vode glumačku postavu kao nevjerojatan duo koji se udružuje kako bi riješio niz ubojstava. U osam dramskih epizoda pridružuje im se niz drugih prepoznatljivih lica. Priča prati bivšeg detektiva Jacka Graylinga koji slijedi svoj san da postane kabaretski pjevač na luksuznom brodu za krstarenje. Međutim, njegov put prekida niz ubojstava na brodu, a Jack se udružuje s prvom časnicom broda Kate Woods kako bi otkrio istinu.

Kako sam postao hokejaška legenda (Börje – The Journey of a Legend), dostupno odmah

Šestodijelna drama prati nevjerojatnu priču o kultnom Salmingu koji je izvučen iz mračnog zaborava švedskog hokeja na ledu kako bi se pridružio Toronto Maple Leafsima 1970-ih, objavio je Deadline. Od maloga grada u Švedskoj do sportske ikone – inspirativna priča ispričana u ovoj skandinavskoj seriji osvjetljava uspone i padove hokejaške legende Börjea Salminga te njegov put do međunarodne slave i strastvene ljubavi.

Loše banke (Bad Banks), 18. 3.

„Uzbudljiva priča o financijskom kolapsu u koju vrijedi uložiti vrijeme.“ – The Guardian.

Napeti triler vodi gledatelje duboko u svijet nemilosrdnih financija, pružajući psihološki portret industrijskih vođa i glavne junakinje. U središtu radnje ambiciozna je Jana koja se probija kroz poslovno okruženje obilježeno egoizmom, pritiskom u vezi s uspjehom i muškom dominacijom. Dok radnja s jedne strane prati poslovni svijet kojem Jana pripada, u pozadini se također odvija zanimljiva priča o suočavanju s teškim odlukama u karijeri.

Dvije majke (Melk), 22. 3.

Emotivna, zabavna serija, puna uspona i padova – još jedan skriveni biser produkcijske kuće Viaplay. Briljantna skandinavska humoristična drama prati neobičnu situaciju dviju naizgled različitih majki čije bebe slučajno zamijene u rodilištu. Dok se suočavaju s ovim izazovom, moraju prevladati početne razlike kako bi pronašle zajednički jezik. Tijekom ovog nevjerojatnog događaja razvija se duboka i emocionalno intimna veza koja često nadmašuje mnoge romantične priče.

Naš ranč (Ride), 25. 3.

U suvremenoj interpretaciji obiteljske drame pratimo blisko povezanu obitelj McMurray koja se suočava s izazovima održavanja svog ranča u Coloradu nakon teškoga gubitka. S međuljudskim napetostima, raznovrsnim likovima i romantičnim iskrama, svaka epizoda donosi nove uzbudljive događaje za ovu nekonvencionalnu obitelj i njihov ranč. Serija nudi emocionalnu pustolovinu i bijeg od gradske svakodnevice.

Tajni agent (The Secret Agent), 25. 3.

Britanska miniserija donosi uzbudljivu adaptaciju klasika Josepha Conrada, istražujući teme terorizma, špijunaže i izdaje. Smještena u London 1886., s hvaljenom glumačkom postavom i nagrađivanim producentima, radnja prati vlasnika skromne trgovine u Sohou koji istodobno služi kao špijun za rusko veleposlanstvo. Njegova obitelj postaje uvučena u mračnu terorističku zavjeru, pružajući jedinstven pogled na tajanstveni svijet špijunaže.

Ronja, razbojnička kći (Ronja, the Robber’s Daughter), 29. 3.

Nova skandinavska serija, autorice Pipi Duge Čarape, prati pustolovine djevojčice rođene u skupini razbojnika u srednjovjekovnoj skandinavskoj tvrđavi. U njezinoj priči istražujemo čarobnu i katkad opasnu šumu, gdje se susreće s neobičnim stvorenjima i otkriva tajne svijeta oko sebe. Ova serija, temeljena na uspješnici Astrid Lindgren, priča je o hrabrosti, prijateljstvu i otkrivanju vlastitog puta.

Pickbox NOW donosi mjesec prepun uzbudljivih serija, a zadovoljni će biti i ljubitelji filmova. Naslovi koji dolaze u ožujku: Tragovi ubojice (Swept Under), Zatočenica (Kept Woman), Cijena slobode (Early Release), Dobra sestra (The Good Sister), Točno vrijeme za smrt (Time of Death), Sklonost ubijanju (Willed To Kill), Klopka surogata (The Surrogacy Trap), Kuće od stakla (Glass Houses), Sve žene moga muža (Rule of 3) i Kazna za dobro djelo (No Good Deed).

Ne propustite

Zanimljivosti

Britanska kriminalistička drama „Rodbina (Kin)“, osim srca gledatelja, osvojila je i mnogobrojne nagrade svojom napetom i emotivnom pričom o obitelji Kinsella.

Zanimljivosti

Četiri filma prikazuju glavnu junakinju kako otkriva svoju unutarnju snagu u suočavanju s prošlošću, traumama, mračnim tajnama i izazovima obiteljskog života.

Zanimljivosti

Ova serija otkriva živote članova obitelji Kennedy, istražujući njihove osobne borbe i političke izazove nakon tragičnih događaja.

Zanimljivosti

U svijetu beskonačnih mogućnosti koje serije pružaju, Pickbox NOW ističe se svojim izborom kvalitetnih naslova europske i svjetske produkcije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.