Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Više slobode!

Konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

U godini ljepote 2022. postupno vraćamo sve više slobode u styling. S novim CATRICE proizvodima za sezonu proljeće/ljeto 2022. svi smo spremni za jedinstven, intenzivan make-up izgled i konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

Istodobno, otkrili smo vlastiti dom kao oazu dobrog osjećaja tijekom protekle godine, opuštajući se u kućnom spa uz rituale njege sebe i vremenu za sebe – kao i stekavši naviku zdravih rutina njege kože koje želimo zadržati.
Te se tendencije ogledaju u novim CATRICE proizvodima – i u četiri trenda za nadolazeću godinu: WE ARE BACK ON THE GO (ponovo smo u pokretu) i tražimo proizvode koji rade brzo, jednostavno i pouzdano – za brze popravke tijekom dana ili u pokretu.

Multifunkcionalna ljepota koja u trenu služi više od jedne svrhe trenutno je u modi! FUN FOLLOWS FUNCTION (zabava slijedi funkciju) želimo ponovno udahnuti više radosti i pozitivnih vibracija u svoj izgled. To je lako postići hrabrim bojama, razigranim dizajnom, iznenađujućim efektima i neobičnim teksturama koje stvaraju osjećaj sreće, a istovremeno povećavaju učinkovitost proizvoda.

TALKING ‘BOUT MY … GENERATION INGREDIENTS: Ovaj trend se usredotočuje na aktivne sastojke. Već znamo koji su sastojci posebno prikladni za našu kožu, ali uživamo i u isprobavanju novih.

U posljednje vrijeme sve više obraćamo pažnju na vlastitu dobrobit – zato se četvrti trend ove sezone zove GOOD FOR YOU!

U isto vrijeme, CATRICE proizvodi nisu dobri samo za vas, već i za okoliš!


Darujemo jednu čitateljicu CATRICE paketićem!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Lešić Marijana.

Više

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Budi fit

58% žena pati od stresne inkontinencije, što znači da pate od urinarne inkontinencije kada se smiju, kašlju, kišu ili podižu teške predmete.

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.