Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Više slobode!

Konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

U godini ljepote 2022. postupno vraćamo sve više slobode u styling. S novim CATRICE proizvodima za sezonu proljeće/ljeto 2022. svi smo spremni za jedinstven, intenzivan make-up izgled i konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

Istodobno, otkrili smo vlastiti dom kao oazu dobrog osjećaja tijekom protekle godine, opuštajući se u kućnom spa uz rituale njege sebe i vremenu za sebe – kao i stekavši naviku zdravih rutina njege kože koje želimo zadržati.
Te se tendencije ogledaju u novim CATRICE proizvodima – i u četiri trenda za nadolazeću godinu: WE ARE BACK ON THE GO (ponovo smo u pokretu) i tražimo proizvode koji rade brzo, jednostavno i pouzdano – za brze popravke tijekom dana ili u pokretu.

Multifunkcionalna ljepota koja u trenu služi više od jedne svrhe trenutno je u modi! FUN FOLLOWS FUNCTION (zabava slijedi funkciju) želimo ponovno udahnuti više radosti i pozitivnih vibracija u svoj izgled. To je lako postići hrabrim bojama, razigranim dizajnom, iznenađujućim efektima i neobičnim teksturama koje stvaraju osjećaj sreće, a istovremeno povećavaju učinkovitost proizvoda.

TALKING ‘BOUT MY … GENERATION INGREDIENTS: Ovaj trend se usredotočuje na aktivne sastojke. Već znamo koji su sastojci posebno prikladni za našu kožu, ali uživamo i u isprobavanju novih.

U posljednje vrijeme sve više obraćamo pažnju na vlastitu dobrobit – zato se četvrti trend ove sezone zove GOOD FOR YOU!

U isto vrijeme, CATRICE proizvodi nisu dobri samo za vas, već i za okoliš!


Darujemo jednu čitateljicu CATRICE paketićem!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Lešić Marijana.

Više

Savjeti stručnjaka

Ne možemo očekivati da će majčino mentalno zdravlje biti dobro ako joj osnovne ljudske potrebe nisu ispunjene.

Darivanje

BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njegadermatološki je i certificirani organski proizvod za njegu suhe i vrlo suhe fragilne kože. 

Beauty report

Na Erborian webshopu možete odabrati jedan od odlično osmišljenih setova sa cjelokupnim ritualom za kožu kojoj nije potreban Instagram filter.

Zanimljivosti

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Krav Maga Hrvatska organizirala je pokaznu vježbu samoobrane u sklopu projekta #BeSafe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.