Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Više slobode!

Konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

U godini ljepote 2022. postupno vraćamo sve više slobode u styling. S novim CATRICE proizvodima za sezonu proljeće/ljeto 2022. svi smo spremni za jedinstven, intenzivan make-up izgled i konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

Istodobno, otkrili smo vlastiti dom kao oazu dobrog osjećaja tijekom protekle godine, opuštajući se u kućnom spa uz rituale njege sebe i vremenu za sebe – kao i stekavši naviku zdravih rutina njege kože koje želimo zadržati.
Te se tendencije ogledaju u novim CATRICE proizvodima – i u četiri trenda za nadolazeću godinu: WE ARE BACK ON THE GO (ponovo smo u pokretu) i tražimo proizvode koji rade brzo, jednostavno i pouzdano – za brze popravke tijekom dana ili u pokretu.

Multifunkcionalna ljepota koja u trenu služi više od jedne svrhe trenutno je u modi! FUN FOLLOWS FUNCTION (zabava slijedi funkciju) želimo ponovno udahnuti više radosti i pozitivnih vibracija u svoj izgled. To je lako postići hrabrim bojama, razigranim dizajnom, iznenađujućim efektima i neobičnim teksturama koje stvaraju osjećaj sreće, a istovremeno povećavaju učinkovitost proizvoda.

TALKING ‘BOUT MY … GENERATION INGREDIENTS: Ovaj trend se usredotočuje na aktivne sastojke. Već znamo koji su sastojci posebno prikladni za našu kožu, ali uživamo i u isprobavanju novih.

U posljednje vrijeme sve više obraćamo pažnju na vlastitu dobrobit – zato se četvrti trend ove sezone zove GOOD FOR YOU!

U isto vrijeme, CATRICE proizvodi nisu dobri samo za vas, već i za okoliš!


Darujemo jednu čitateljicu CATRICE paketićem!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Lešić Marijana.

Ne propustite

Zanimljivosti

Menstrualna stigma može zvučati kao nešto nepravedno, ali zapravo može imati ozbiljne posljedice.

Dobar posao

Standardi testiranja proizvoda postaju sve viši uz pomoć L’Oréalove tehnologije kože koja oponaša različita stanja stvarne ljudske kože, poput ekcema i akni, kao i...

Darivanje

L’ADRIA je kupce ovog rođendana odlučila iznenaditi –ne samo s rođendanskim popustom, već i s dvama novim proizvodima.

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, nudi vrhunska rješenja za zdrav i blistav izgled kože - inovativni proizvodi će osiguravati optimalnu njegu, prilagođenu svim vremenskim uvjetima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.