Vizija savršene kupaonice

Ne volite jutra? Upozoravamo vas da korištenje ovakve kupaonice povećava rizik da postanete jutarnji tip.

1. funkcionalnost

AquaClean Meru odlikuje čitav niz naprednih tehničkih rješenja kojima upravljaju senzori koji se aktiviraju kada im se korisnik približi. U Geberitu su ponosni na patentirani TurboFlush sustav koji omogućuje vrlo tiho i temeljito ispiranje. Tu je i orijentacijsko svjetlo koje dolazi u sedam boja, dok se poklopac automatski diže i spušta što će sigurno spriječiti brojne svađe među ljubavnim parovima. WC-daska je grijana, a AquaClean Mera u sebi sadrži i jedinicu za odstranjivanje neugodnih mirisa čime je osigurana maksimalna udobnost korištenja.

2016 Bathroom 04 C AquaClean Mera comfort chrome with Mololith.tif_bigview

2. higijena

Upravo je pružanje maksimalne razine higijene misao vodilja pri stvaranju Geberitovih proizvoda iz AquaClean linije. Na visini zadatka je i AquaClean Mera i to prije svega zahvaljujući patentiranoj tehnologiji mlaza WhirlSpray koja jamči posebno temeljito, revitalizirajuće i ekonomično pranje nakon obavljanja nužde. Temperatura vode je istovjetna tjelesnoj, a nakon pranja preporuča se aktiviranje sušenja toplim zrakom čija se temperatura također može regulirati.

2016 Bathroom 07 D2 AquaClean Mera comfort chrome with Omega60.tif_bigview

3. dizajn

Geberit proizvodi su poznati po dizajnu koji je atraktivan i suvremen, ali da pritom nikad nije žrtvovana udobnost korištenja, a svi znamo koliko smo često morali patiti za ljepotu. Ergonomski dizajn AquaClean Mere potpisuje švicarski arhitekt s londonskom adresom Christoph Behling, a karakteriziraju ga visoko kvalitetni materijali izrade, glatke linije i diskretni prijelazi te kromirana površina na poklopcu koja naglašava dojam da Vaš novi omiljeni zahod s tušem pluta.

Christoph Behling standing with AquaClean Mera.tif_bigview

Premda je na prvi pogled očito da je Behling napravio vrhunski posao vrijedi istaknuti i nagrade struke, a riječ je o uglednim priznanjima Design Plus powered by ISH te Reddot award 2015.