Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Vječna klasika umotana u svilenu mašnu!

Freestyle High Bow predstavlja potpuno novu i sjajnu prepoznatljivu siluetu.

Inspiriran slobodom ženskog stila, Reebok je za ovo proljeće redefinirao jedan od svojih najznačajnijih kultnih modela. Predstavljajući savršen mix svog bogatog nasljeđa, dodavanjem elegantne svilene vrpce svevremenskoj klasičnoj stilskoj ikoni, Freestyle High Bow predstavlja potpuno novu i sjajnu prepoznatljivu siluetu.

Izvorno kreirane 1982. godine, Freestyle su bile prve tenisice dizajnirane posebno za žene, a idealne za aerobik i fitness ludilo. Freestyle, koji je tada bio Reebokova epska uspješnica s milijunima prodanih primjeraka diljem svijeta, danas, trideset i pet godina kasnije ovaj dojmljivi street style komad ponovno se našao na policama trgovina izgledajući bolje nego ikada.

Decentan dizajn s dodatkom elegantne svilene vrpce koja se veže i nosi preko gornjeg dijela, idealne su tenisice za djevojke koje njeguju svoj jedinstveni stil. Reebok Freestyle High Bow model je dostupan u crnoj, bijeloj
i boji breskve koji i dalje pruža stilsko zadovoljstvo te savršenu ravnotežu između sporta, udobnosti i ženstvenosti.

Reebok Freestyle High Bow modeli dostupni su po cijei od 849,00 kuna, u maloprodajnoj mreži Reebok partnera ShoeBeDo i Shooster.

Više

Trendovi

Reebok, globalni sinonim za udobnost, kvalitetu i klasiku, ove sezone vraća svoj legendarni model iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Trendovi

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Fashion report

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.