Vječni rock na modnim pistama

Nadolazeća modna sezona neće proći bez motorističkih čizmica ukrašenih vezicama, patentnim zatvaračima i kopčama koje svaki komad obuće ili modnog dodatka pretvaraju u rockerski.

deichmann-brunch_5

Nezaobilazna crna i elegantna siva omiljeni su tonovi nove kolekcije baš kao i tople zemljane i crvene nijanse. Ove sezone nose se cipele na visoke pete, čizmice i pune pete, kažu nam u Deichmannu. Za nešto nježnije rockerice, tu su i  motorističke čizmice s platformama ili obrubom od ukrasnih kamenčića. Radi li se o naglašenim potplatima, četvrtastim ili tankim visokim petama, nije važno, crne čizmice su vječne.

deichmann-brunch_4

Ponovno nam se vraćaju atraktivne čizme iznad koljena koje podižu baš svaku odjevnu kombinaciju jer su same po sebi “statement” komad obuće. Bilo da su na vezanje ili ukrašene zakovicama, visoke čizme svaku nogu čine ljepšom.

deichmann-brunch_3

Lude 70-e su u ovoj jesensko-zimskoj kolekciji neizbježne. Antilop ili “chelsea” čizmice u smeđoj, sivoj i crvenoj boji predstavljaju fantastičan komad obuće. Obogaćene obrubima od krzna i punim petama, savršeno su nosive uz opuštenu kombinaciju od jeansa kao i modernu haljinu u boho stilu.