Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Vjenčanice Diane Viljevac

Odabir vjenčanice zasigurno spada u jednu od najvažnijih odluka svake žene.

Odabir vjenčanice zasigurno spada u jednu od najvažnijih odluka svake žene. Upravo za taj poseban dan žene iznimnu pažnju posvećuju svakom detalju, haljina mora biti savršena i ispuniti svaku želju buduće mlade, mjesta kompromisu tu nema.

IMG_7001

Vođena upravo idejom da je želja svake žene individualna i da svaka žena za svoj najvažniji dan točno zna što želi, dizajnerica Diana Viljevac osmislila je svoju prvu bridal liniju vjenčanica. Ovakve nekonvencionalne i moderne vjenčanice nastale su kao potreba za nečim novim, kao odgovor na zahtjeve svake buduće mlade koja više ne želi biti ukalupljena u predodređene vizije vjenčanice.

IMG_7059[1]

Ovo nisu klasične vjenčanice, ovo su vjenčanice za svaku ženu koja zna što hoće.

IMG_7077[1]

Iako na većini haljina prevladava bijela boja, kolorit je raznovrstan, od sive, roze do puderaste nijanse. Kolekcija se sastoji od deset modela koji nemaju jedinstvenu poveznicu baš zato kako bih svaka žena mogla pronaći upravo ono što želi.

IMG_7099[1]

Važno kod vjenčanica je da njihova cijena ne prelazi cijenu najma vjenčanica u salonima, a cjenovni rang je od 5.300kn – 9.000kn (10%popusta na gotovinu).

IMG_7136[1]

Nakon što je ove sezone predstavila prvu ready to wear kolekciju, bridal linija bila je logičan slijed u radu dizajnerice.

Vjenčanice su dostupne u showroomu Diana Viljevac na adresi Šenoina 11 te se mogu pogledati uz prethodnu rezervaciju termina na kontakte:
[email protected] ili na broj +3851 580 5772.

  • Model: Ivona Bevanda (Colors Model Managementa)
  • Make up: Saša Joković
  • Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica) za Schwarzkopf proffesional

Više

S modne piste

Moderna vremena omogućila su nam pregršt izbora uz koje možemo istaknuti ono najbolje na nama, ali i pronaći favorita po mjeri. Salon koji se...

S modne piste

Modni studio Arileo poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovo proljeće predstavlja nam očaravajuću mini kolekcijom vjenčanih haljina.

Fashion report

Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure u stilu 50.-ih godina prošlog stoljeća koje će istaknuti ljepotu žene...

Fashion report

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.