Vjenčanje iz snova je moguće uz Matchbanker.hr

Tužna istina je da vjenčanja mogu biti vrlo skupa. Prosječni trošak vjenčanja iznosi iznenađujućih 33.000 dolara – i to bez troškova medenog mjeseca.

Uz tako visoke troškove, mnogi se parovi okreću osobnim zajmovima kako bi financirali svoje vjenčanja iz snova. Istraživanja pokazuju da 74% parova planira posuditi novac za svoje vjenčanje.

Iako su krediti za vjenčanja prikladan način financiranja vaših želja, oni imaju svoju cijenu.

Informirajte se o tome kako ovi krediti funkcioniraju, gdje ih možete pronaći i koje su alternativne opcije financiranja vašeg velikog dana.

Kako funkcioniraju krediti za vjenčanje

Krediti za vjenčanje su osobni krediti koje koristite za plaćanje vaše ceremonije ili prijema.

Neki zajmodavci nazivaju ove vrste kredita vjenčanim kreditima, dok ih drugi kategoriziraju kao kredite koji se koriste za posebne prigode. Ali većina zajmodavaca će vam omogućiti da koristite standardni osobni (potrošački) kredit za plaćanje svog vjenčanja.

Kamatna stopa vašeg kredita temelji se na vašoj kreditnoj povijesti i dohotku. Dužnici s izvrsnom poviješću i solidnom plaćom obično će se kvalificirati za najpovoljnije kamatne stope.

Nova platforma Matchbanker.hr za vas okuplja opcije online kreditiranja na jednom mjestu, tako da lako možete usporediti uvjete i odabrati najpovoljniju ponudu.

No, moramo napomenuti da čak i uz najniže moguće kamatne stope, nije preporučljivo ulaziti u brak s dugovima preko glave. Raskošno vjenčanje vam se može činiti neophodnim zbog pritiska prijatelja i obitelji – ali prije zaduživanja morate razmisliti o svim načinima za smanjenje troškova kako biste ostali unutar vašeg dostupnog proračuna.

Kako izbjeći posuđivanje novca za vjenčanje

Ne morate tražiti vjenčane zajmove kako biste platili svoj veliki dan. U stvari, u većini slučajeva, bolje je ako to ne učinite. Evo tri jednostavna načina za vjenčanje bez ulaska u dug:

  1. Odgodite vaše vjenčanje dok ne uštedite više novca

Nedavno istraživanje je također utvrdilo da 52% parova planira odgoditi vjenčanje zbog problema s novcem. Dok produljenje zaruka možda nije vaš prvi izbor, to može pomoći da izbjegnete kredite.

  1. Srežite nepotrebne troškove

Vjenčanja mogu brzo postati preskupa, ali možda možete preživjeti i bez nekih stvari.

Na primjer, jedna od najvećih kategorija potrošnje kod vjenčanja je dekoracija. Možete izbjeći ogromne troškove ako pronađete prostor koji sam po sebi izgleda lijepo i ako ste ga spremni sami dekorirati ili koristiti manje cvijeća.

  1. Imajte manju ceremoniju sada, a veću kasnije

Ako nemate novca za veliku ceremoniju, a ne želite odgoditi vjenčanje, razmislite o vjenčanju s malom ceremonijom sada – veću možete imati kada uštedite dovoljno novca. Na taj način možete započeti bračni život po željenom rasporedu i još uvijek imati lijepu zabavu koju ste oduvijek sanjali.

Dok štedite za veću ceremoniju, proučite korisne savjete za smanjenje troškova kako biste brže ostvarili svoje ciljeve. Izračunali smo – srezivanjem luksuznih troškova kao što su pretplata na kabelsku televiziju, članstvo u teretani i jela u restoranima, možete uštedjeti i do tisuću kuna mjesečno.

 

PROMO