Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
S

Dobar posao

Vjerovali ili ne i zanimanje kozmetičara je deficitarno!

Kozmetičare posjećujemo gotovo cijeli život, što zbog tretmana uljepšavanja, a što zbog problematike lica.

Kozmetičare posjećujemo gotovo cijeli život, što zbog tretmana uljepšavanja, a što zbog problematike lica. Upravo tinejdžeri koji se bore s aknama i prištićima već od puberteta, odlaze k njima.

No, iako mislimo da se kozmetički saloni nalaze na svakom koraku, u svim gradovima, jeste li znali da je upravo to zanimanje jedno od najtraženijih? Kada pogledate portale s oglasima za posao, vidjet ćete iznenađujuće veliki broj kozmetičkih salona koji traži radnika.

Ako je vaše dijete pred upis u srednju školu i možda nije sigurno što bi upisalo, a ima tendenciju za skincare i uljepšavanje tijela, Obrtnička škola za osobne usluge s usmjerenjem kozmetičar, pravi je odabir. Bez posla nakon škole vaše dijete sigurno neće ostati, a danas postoje i brojne edukacije kojima nakon srednjoškolskog obrazovanja može usavršiti svoje znanje.

Obrtnička škola za osobne usluge je srednja strukovna škola koja obrazuje učenike za četiri zanimanja: frizer, kozmetičar, pediker i fotograf.

„Većina današnjih obrtnika iz navedenih djelatnosti bivši su učenici naše škole. Mnogi su cijenjeni stručnjaci u svom poslu, a najambiciozniji među njima su i sudionici međunarodnih i svjetskih strukovnih manifestacija odakle se vraćaju s priznanjima i nagradama“, izjavila je Darinka Štampar Šmaguc ravnateljica Obrtničke škole.

Tekst nastao u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb.

Više

Dobar posao

Istraživanja pokazuju da je čak 87% ljudi zabrinuto zbog povratka na posao nakon godišnjeg odmora.

Dobar posao

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

Duh i tijelo

Mali poduzetnici nerado odmaraju od posla jer se boje da će, ako se ne posvete poslu, on patiti.

Dobar posao

Kako bi vaš sljedeći razgovor za posao prošao sjajno, savjetujemo vam da se potrudite pokazati da posjedujete sljedeće četiri vještine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.