Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
S

Dobar posao

Vjerovali ili ne i zanimanje kozmetičara je deficitarno!

Kozmetičare posjećujemo gotovo cijeli život, što zbog tretmana uljepšavanja, a što zbog problematike lica.

Kozmetičare posjećujemo gotovo cijeli život, što zbog tretmana uljepšavanja, a što zbog problematike lica. Upravo tinejdžeri koji se bore s aknama i prištićima već od puberteta, odlaze k njima.

No, iako mislimo da se kozmetički saloni nalaze na svakom koraku, u svim gradovima, jeste li znali da je upravo to zanimanje jedno od najtraženijih? Kada pogledate portale s oglasima za posao, vidjet ćete iznenađujuće veliki broj kozmetičkih salona koji traži radnika.

Ako je vaše dijete pred upis u srednju školu i možda nije sigurno što bi upisalo, a ima tendenciju za skincare i uljepšavanje tijela, Obrtnička škola za osobne usluge s usmjerenjem kozmetičar, pravi je odabir. Bez posla nakon škole vaše dijete sigurno neće ostati, a danas postoje i brojne edukacije kojima nakon srednjoškolskog obrazovanja može usavršiti svoje znanje.

Obrtnička škola za osobne usluge je srednja strukovna škola koja obrazuje učenike za četiri zanimanja: frizer, kozmetičar, pediker i fotograf.

„Većina današnjih obrtnika iz navedenih djelatnosti bivši su učenici naše škole. Mnogi su cijenjeni stručnjaci u svom poslu, a najambiciozniji među njima su i sudionici međunarodnih i svjetskih strukovnih manifestacija odakle se vraćaju s priznanjima i nagradama“, izjavila je Darinka Štampar Šmaguc ravnateljica Obrtničke škole.

Tekst nastao u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb.

Više

Dobar posao

Premium program Outonomi započinje 31. ožujka kick off retreatom u San Canzianu u Istri, a nakon toga slijedi 2,5-mjesečni online program.

Duh i tijelo

Ako ste i vi među onima koji i nakon što završe s poslom osjećaju napetost, razdražljivi su ili se pak mentalno nikako ne mogu...

Top menadžerica

Vidimo blagi porast zapošljavanja žena na višim i odgovornijim funkcija kao i porast internih rotacija koje su stvorile dodatnu priliku za napredovanje.

Dobar posao

Bez obzira koji razlog bio za vaš manjak motivacije, možete ga nadići.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.