Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Vodimo vas na koncert grupe Meritas

Ove subote grupa Meritas slavi rođendan.

Ove subote grupa Meritas slavi rođendan. Točno 20 godina je prošlo od kada su Anita Valo i Meri Jaman davne 1996. godine donijele hrvatskoj glazbenoj sceni novi bend i, kako je običaj s okruglim brojkama, došao je trenutak da se obljetnica obilježi.

Svojih prvih 10 godina proslavile su u Tvornici kulture, pa je odluka o mjestu proslave sveukupnih 20 bila laka.
Meritas je za povratak u Tvornicu, u subotu 28.10., pripremila glazbeno putovanje kroz svih šest postaja-albuma na koje će se „ukrcati“ publika koja ih prati sve ove godine

Ispunjeno, zanimljivo, dojmljivo, neki su od epiteta koji opisuju koncerte grupe Meritas, a publika će se ove listopadske subote podsjetiti na pjesme koje su obilježile trenutke i godine, poput „Budim se“, „Igra“, „Dan je tvoj“, „Umjesto isprike“, „Odjednom ti“, ali i njihovih novijih pjesama „Pričaj mi“ i „Ova ljubav“.

Svim svojim nastupima posvećujemo puno pažnje, a obljetnički koncerti su važan događaj koji zahtijevaju velike pripreme te izuzetno puno energije. Ovo je trenutak u kojem se osvrćemo na ono što je iza nas, na pjesme koje su obilježile pojedina razdoblja, uz  ljude koji su ih voljeli slušati. Naglasak će biti na naših 20 godina i pjesmama koje su nastajale kroz to vrijeme, koje ljubiteljima naše glazbe i nama nešto znače. – izjavile su djevojke povodom obljetničkog koncerta.

Kroz 20 godina glazbenog djelovanja Anita i Meri izdale su 6 albuma, potpisale glazbu za filmove i kazališne predstave, izdale album za djecu, iza sebe imaju i nekoliko nominacija te osvojenih nagrada Porin a nedavno su izdale i Best of album povodom 20. rođendana.

Sve pjesme, sva priznanja, svi trenuci spojit će se u jednu večer, kada će Meritas proslaviti sve priče koje su utkale u svoje pjesme – ove subote, 28. listopada 2017.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio (https://www.entrio.hr/event/meritas-4455) te u Rockmarku i Dirty Old Shopu po cijeni od 70 kuna u pretprodaji.

[box style=”0″]

One slave i daruju 2 x 2 ulaznice za dvije sretne čitateljice. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #meritas
  • Lajkajte naš profil na Facebooku, ako već niste.
  • Pratite i naš instagram profil, ako ga još ne pratite.

Prijave primamo do 27. listopada, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Imena dobitnika će se nalaziti na popisu koji će biti na glavnom ulazu Tvornice, od 19h, a koncert počinje u 20h.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice Sanja Breški i Matea Popović.

[/box]

Više

Kultura

Do 27. rujna kultna zagrebačka Tvornica Kulture u Šubićevoj ulici domaćin je jedinstvenog jesenskog sajma knjiga.

Knjige i glazba

Eagles of Death Metal osnovali su dva najbolja prijatelja Jesse Hughes i Josh Homme(Queens of the Stone Age), 1998. godine u kalifornijskom Palm Desertu.

Celebrity

Najgora stvar koja mi se desila na spoju? Ono, puno bi htio, a ne možeš nikako jer se sve zablokiralo.

Kultura

Poklanjamo vam ulaznice za koncert u Tvornici

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.