Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Volimo promjene, volimo sunce!

Kiša, sunce, boravak unutra, izlazak van i ponovno malo sunca….. vrijeme je nepredvidivo uz dodatni faktor potrebe prilagodbe ubrzanom življenju u pokretu i sa stilom

Kiša, sunce, boravak unutra, izlazak van i ponovno malo sunca….. vrijeme je nepredvidivo uz dodatni faktor potrebe prilagodbe ubrzanom življenju u pokretu i sa stilom.  Zato Transitions inteligentne naočale rade za vas! Bez obzira na vremenske uvjete, uvijek prilagode točnu količinu svjetlosti koju propuštaju do oka, potrebnu za dobar i kvalitetan vid.

Kako funkcioniraju Transitions naočale?

Automatski se prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima pa su savršeno prozirne unutra, s propusnošću svjetla do 95%, dok na otvorenom prostoru mogu dosegnuti stupanj zatamnjenja i do 80% (ovisno o temperaturi zraka i količini izloženosti UV zrakama).

transitions-flash-to-mirror_ladscape

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, ove naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju temperaturnim i svjetlosnim uvjetima te UV zrakama radi čega štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja.

Flash to Mirror trend!

A za novu fashion generaciju tu su Flash to Mirror naočale aktivirane Transitions tehnologijom. Apsolutni su hit radi jedinstvenog i suptilno naglašenog zrcalnog efekta koji im daje poseban  trendi izgled s kojim ne možete  proći nezapaženo.

„One su sve u jednom, inteligentne naočale koje upotpunjavaju moje potrebe i stil kroz noć i dan!
Totalno su cool i fashion za sve koji vole biti primijećeni, drugačiji i žive u vječitom pokretu. Posebno su izražajne zahvaljujući jedinstvenom mirror odbljesku koji  ih čini posebnim stoga se savršeno uklapaju  u  moj look pa ih uživam nositi od jutra do sutra!“,  Matea Frajsberger s  bloga Click  4 Chic.

Budite fashion i cool uz Transitions Flash to Mirror i izaberite između tri  fotoosjetljive boje:  smeđa, siva i  grafitno-zelena, koje su dostupne u šest kombinacija zrcalnih efekata: narančasti, zeleni, plavi, ljubičasti, bakreni  i  brončani.

Za njegovatelje  klasičnog stila dostupne su  i Transitions naočalne leće bez zrcalnog efekta.

Uz Transitions vaše oči su zaštićene od bliještanja, štetnih UV zraka za savršenu kvalitetu vida, bez obzira na uvjete i dioptriju.

Optimalno rješenje za vid u zatvorenom i na otvorenom prostoru!

www.essilor.hr

fb: Essilor Hrvatska

instagram: essilor_hrvatska

Više

Savjeti stručnjaka

Razgovarali smo s Katarinom Šarac, optometristicom iz Vision centra - Ocularia iz Zagreba ( Ilica 158)

Savjeti stručnjaka

Primijetili ste da vi ili netko iz vašeg okruženja, poznanici, prijatelji, obitelj, imaju problema s čitanjem?

Savjeti stručnjaka

Jeste li i vi osvijestili koliko ste osjetljivi na svjetlo?

Istaknuto

Essilor je od 1984. godine posvećen razvoju i stvaranju najkvalitetnijih rješenja za dobar vid koja biraju milijuni nosioca dioptrijskih naočala diljem svijeta i Petar...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.