Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Voljeni brand u novoj atraktivnoj kategoriji vitaminskih voda!

Cedevita, omiljeni regionalni brand svih generacija, lansirala je novi proizvod: Cedevita vitaminske vode.

Cedevita, omiljeni regionalni brand svih generacija, lansirala je novi proizvod: Cedevita vitaminske vode. Dok je s jedne strane odlikuje tradicija duža od pedeset godina, s druge pomno osluškuje nove trendove i želje svojih vjernih potrošača. A trendovi su takvi da sve više potrošača želi više hidratacije, manje kalorija, puno vitamina i minerala, ali i ono najvažnije – dobar okus!

Na krilima tih spoznaja Cedevita je odlučila uplivati u neke nove vode – vitaminske, jednu od najbrže rastućih kategorija bezalkoholnih pića kod nas i u svijetu. Tako nam Cedevita vitaminska voda stiže u tri osvježavajuća okusa, napravljena s prirodnim aromama, bez zaslađivača, s malo kalorija… i naravno, s pomno odabranim vitaminima i mineralima.  

Generacije uživaju u pripremi Cedevite baš po svojoj mjeri, ali vjerovali smo da je logičan iskorak ulazak u novi segment napitaka spremnih za konzumaciju, što su nam potvrdile i stotine različitih potrošača s kojima smo se savjetovali prilikom razvijanja tog zanimljivog ‘poguranca’ u boci. U tim razgovorima čuli smo puno o njihovom užurbanom načinu života. Ne obećavamo čuda, nemamo čarobnu formulu, ali razvili smo napitak obogaćen vitaminima koji nam može pomoći da malo predahnemo, vratimo si nešto energije ili, kako mi to volimo reći, ‘dođemo malo k sebi’. Cedevita je sinonim za vitamine. Otuda i slogan – IME KAŽE SVE – i sa zadovoljstvom ćemo i dalje snagom vitamina dizati raspoloženje i energiju svojih potrošača“, izjavila je Hana Rukavina, starija voditeljica razvoja robne marke.

Nova osvježavajuća doza vitamina i prirodnih duo okusa, Cedevita vitaminska voda Feel good, Energising i Relaxing, već se nalazi na policama većine maloprodajnih trgovina, a do kraja svibnja bit će prisutna na gotovo svim prodajnim mjestima.

Ne propustite

Zanimljivosti

Atlantic grupa i omiljeni regionalni brend Cedevita lansirali su jedinstvenu digitalnu platformu pod nazivom „CE svijet“.

Zanimljivosti

“21 dan optimizma” naziv je kampanje kojom je Cedevita ovih blagdana odlučila podsjetiti cijelu Hrvatsku na važnost činjenja malih dobrih djela.

Gastronomija

Vitaminska voda postaje sve omiljenija među potrošačima koji žele zdravija i funkcionalnija pića

Budi fit

Cedevita je pokrenula kampanju pod nazivom “21 dan optimizma” u kojoj građane potiče da kroz sitniCE, svakodnevna mala dobra djela, učine nešto lijepo za...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.