Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Voljeti samog sebe važnije je nego što mislite

Veza koju imamo sa sobom je najvažnija veza koju uopće imamo u životu.

Istina je – ako volite sami sebe, voljet će vas i drugi, a vjerojatno ćete bolje i poslovati. Svijet kakav vidimo pravi je pokazatelj stanja našeg uma, naših strahova, želja i svega onoga što prevladava u nama.

Tako često prepuni samopouzdanja osvojimo publiku gdje god se pojavili, sklapamo najveće poslove sigurni u vlastiti uspjeh te privlačimo druge koji samo žele biti u našoj blizini. Znači istina je – ako volite sami sebe, voljet će vas i drugi, a vjerojatno ćete bolje i poslovati.

Nesigurnost

Svi smo ponekad nesigurni, sumnjamo sami u sebe i bojimo se rizika, to je normalno, no bitno je da se to događa samo ponekad. Jedna od najvažnijih stvari je vjerovati u sebe jer vaši klijenti će to vidjeti na vama i povjerovati vam.

Ako često pomišljate kako niste dovoljno dobri, da ste lošiji u ovom ili onom od drugih ili da nećete moći ispuniti očekivano, takvima će vas vidjeti i ostali, a takvo vas ‘poslovno lice’ može samo kočiti na putu prema uspjehu.

Projiciranje na druge

Zapamtite da bi se i vaši zaposlenici i kolege mogli ugledati na vas. Negativan stav, depresija i pasivnost mogla bi se projicirati na ljude s kojima radite i s kojima poslujete. Vaši zaposlenici bi mogli izgubiti motivaciju i biti manje produktivni, klijenti i partneri bi mogli sumnjati u ispunjenje vaših obećanja i radnih zadataka, a tada vaš problem postaje problem vaše tvrtke i vašeg poslovanja.

Izgradite samopouzdanje

Činjenica je da onako kako vidite sami sebe, takvima će vas vidjeti i drugi. Budite pozitivni jer ljudi se uvijek osjećaju ugodnije i žele biti u društvu vedrih, samopouzdanih osoba.

Kvalitetniji odnos s dobavljačima, klijentima i partnerima sigurno će imati osoba koja zrači pozitivnom energijom, osobom koja problem smatra izazovom, koja vjeruje u svoj posao i ‘profitan’ ishod svog poslovanja.

Izvor: Profitiraj.hr

Ne propustite

Drama Queen

U svijetu gdje se svaki potez promatra mikroskopom i svaka riječ mjeri zlatom, (lažno) samopouzdanje, laž i dobar PR postaju naši svakodnevni saveznici...

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Seks

Jeste li jedna od mnogih žena koja još uvijek nije previše opuštena pa ljubav vodi u mraku?

Duh i tijelo

Samopuzdanje nas čini ugodnijim suradnikom, partnerom, roditeljem, prijateljem...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.