Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Vreće od papira skrivaju nered

Vreće od papira za odlaganje pravi su hit u svijetu interijera.

Ako ste ljubitelji tzv. skandinavskog stila uređenja interijera, onda ste vjerojatno već poželjeli ‘it’ vreću za odlaganje. Riječ je o papirnatim vrećama (The Paper Bag), multifunkcionalnom komadu u kojemu možete ‘sakriti’ nered, pospremiti dječje igračke ili pak novine i knjige, a k tomu daje odličan vizualni dojam u interijerima. I koji je postao pravi hit u stambenim prostorima, ako je suditi prema brojnim dizajn profilima na društvenim mrežama.

img_6489

I funkcionalne i inspirativne

Domaći brend Shiv Shav posljednjih se šest mjeseci, osim izradom odjeće za djecu i bebe od organskog pamuka, bavi proizvodnjom upravo tih korisnih ukrasa. A kako se vlasnica, Sandra Ružić iz Ičića već 15 godina bavi raznim oblicima likovnog stvaralaštva, svaka je Shiv Shav papirnata vreća ručno oslikana.

vreca12

Većinom su to natpisi koje na svakoj vreći sama ispisujem, no po želji klijenata mogu to biti i neki crteži’, govori nam Sandra, kojoj je kao inspiracija za pokretanje obiteljskog posla bio sinčić Filip kojemu su dvije godine. Upravo je zbog njega počela izrađivati odjeću od organskog pamuka, a njegove brojne igračke jednostavno su tražile neko zgodno rješenje za skladištenje. ‘Kako i sama jako volim taj pročišćeni minimalizam skandinavskog stila uređenja, odmah sam se zaljubila u papirnate vreće. No nisam željela ponuditi onakve kakve već postoje na inozemnom tržištu pa sam ih odlučila ukrašavati oslikavanjem inspirativnih natpisa, citata i sl.’, govori nam te objašnjava kako su vreće napravljene od dva sloja čvrstog papira, a da su uistinu izdržljive, najbolje govori činjenica da Filipova vreća za igračke, unatoč njegovu stalnom povlačenju, navlačenju, punjenju i pražnjenju igračaka… već mjesecima traje.

img_3559-2

Naše papirnate vreće dolaze u dvije dimenzije, veća je 80×50, a manja 60×35 centimetara, a izrađujemo ih od visokokvalitetnog kra papira u dva sloja, zbog čega i jesu izdržljive. Tako primjerice u veliku možete pohraniti čak 25 kilograma knjiga, časopisa, igračaka… dok u manju stane otprilike 10’, objašnjava nam Sandra koja je prije blagdana osmislila i prigodne papirnate vreće za pravu blagdanski atmosferu.

Tekst: Josipa Scotti Čavlina, Sretna.hr
Foto: Privatni album

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.