Vrhunski brendovi namijenjeni trudnicama, bebama i djeci

BeSafe je vodeći europski proizvođač autosjedalica te ujedno i jedan od rijetkih proizvođača koji aktivno informira javnost o važnosti korištenja dječjih autosjedalica te provodi edukacije stručnih osoba (policije, predstavnika udruga, prodajnog osoblja i slično). Najznačajnija prednost koju ovaj proizvođač donosi na tržište su autosjedalice u kojima se djeca mogu voziti u smjeru suprotnom od smjera vožnje do četvrte ili čak pete godine života što je doslovno pet puta sigurnije od gledanja prema naprijed.

BeSafe autosjedalice redovito postižu izvrsne rezultate na testovima (ADAC, Stiftung Warentest, OAMTC, TCS) u svim kategorijama te se po kvaliteti i sigurnosti svrstavaju među vodeće autosjedalice u svijetu. Na Mikroedrinom je štandu prošli vikend predstavljena nova boja Sea Green Melange iz linije BeSafe iZi Modular.

Posebnost ove autosjedalicie je da uz  jednostavno postavljanje pruža djetetu sigurnost i udobnost tijekom čitave vožnje.

Cijena 3.129,00 kn, Lesnina XXXL, Slavonska avenija 106, Zagreb.

BeSafe štand_m

Recite da nošenju djece

Nošenje djece jedna je od najprirodnijih roditeljskih potreba. U svijetu ono postaje sve popularnije zbog brojnih pozitivnih utjecaja na kognitivno i emocionalno zdravlje djece, na povezanost s roditeljima, te na dinamičnost obitelji.  Često se susrećemo s komentarima da nosiljke nisu prikladne za korištenje u toplijim razdobljima zbog materijala koji uzrokuju znojenje djeteta.  Nosiljka koja je predstavljena na Mikroedrinom štandu jest Ergobaby 360 Cool Air Icy Mint koja se ističe po svojoj posebnoj izradi – 3D Air Mesh tkanini koja u ljetnim mjesecima omogućuje prozračnost roditeljima i djetetu.

Ergobaby nosiljke

Ergobaby je najpoznatiji svjetski proizvođač mekih strukturiranih nosiljki koje objedinjuju prednosti mekih nosiljki kao što su marame i praktičnosti strukturiranih nosiljki koje se jednostavno kopčaju plastičnim kopčama. Ergobaby je ujedno i najraznovrsnija nosiljka na tržištu: može se nositi sprijeda, straga i bočno. Predviđena je za nošenje djece od 0 do vrtićke dobi (15, 18 ili 20 kg). Ergonomski dizajn Ergobaby nosiljki podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice.

1.299,00 kn, Baby center, CCO West – Jankomir, Zagreb.

Izrada bez granica

Jedna od ključnih stvari po kojima se dječja kolica iCandy ističu je upotreba aeronautičke tehnologije. Najprodavaniji model iCandy branda, iCandy Peach 2016, dizajnirana su tako da omogućuju bolju interakciju i razvoj između roditelja i mališana. iCandy Peach dječja kolica mogu služiti kao visoki stolac koji se može koristiti vani u restoranima, kafićima, pa čak i kod kuće, ako je sjedalica usmjerena od roditelja. Nije samo izgled taj koji čini Peach kolica toliko popularnim.

Model kolica predstavljen na Danima beba, djece i trudnica je iCandy Peach Moonlight u trendi boji inspiriranoj mjesečevom svjetlošću. Posebnost Peach kolica je i mogućnost nadogradnje na veći model koji raste u skladu s potrebama roditelja. Osim dječjih kolica, iCandy nudi i kolekciju torbi koje elegancijom i svježinom predstavljaju klasični britanski dizajn, a s pet jedinstvenih izgleda, svatko može odabrati stil koji mu odgovara.

iCandy Peach 2u1: 7.910,00 kn, Bambino, King Cross – Jankomir, Zagreb.