Vrijeme je za gležnjače!

Svjetske modne smjernice za jesen već su okupirale naše ormare, a prije svega je u fokusu trendi obuća. Najizraženije smjernice urbanog stila u svim Mass dućanima su gležnjače, koje je nemoguće zaobići ni ove jeseni i zime. Dolaze u različitim stilovima, nose se sa najrazličitijim kombinacijama, praktične su, udobne i odlično funkcioniraju kako za dnevne tako i za večernje prigode.

Izbor gležnjača u Massu je ogroman pa možemo birati između cool, vintage, elegantnih i neodoljivih modela sa nižom ili potpuno ravnom petom, debelom i stabilnom petom u varijanti klasične, brušene i sjajne kože.

Cipele s debelom petom ove su sezone udružene sa šiljastim vrhom ili tzv.špicom, koji masovnoj peti daje odličnu protutežu i s njom zajedno u samo jednoj cipeli čini idealnu kombinaciju. Otkačeni animal printovi, ukrasi poput resica i zakovica, sitnih šljokica daju dojam bunta, otkačene slobode te dozu cool izgleda.

Svestrani modeli iz Mass dućana mješavina su najnovijih modnih trendova koji će osvježiti svaki styling i učiniti nas zapaženima.