Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Vrijeme je za igru na terasi ili balkonu!

Uz najveći lanac dječje opreme, Baby Center, bit ćete spremni za nezaboravno ljeto.

I prije nego smo se okrenuli, stigle su nas prve vrućine, a s njima i maštanje o zasluženom odmoru. No, prije odlaska na prvo ljetno putovanje, možete se zabaviti na balkonu, terasi ili vrtu.

Ovisno o tome koliko prostora imate na raspolaganju, u Baby Center ponudi pronaći ćete veliki izbor mekanih podloga za igru, malih tobogana, stolića za crtanje ili piknik, šatora pa sve do pješčanika i bazenčića u kojima će se vaši najmlađi možda i prvi put zaigrati.

A što je igranje na terasi  bez rekvizita? Ništa! Kantice, lopatice, vodeni pištolji… Sve će to poslužiti i kasnije, na plaži! U dobi oko prve godine najčešća i najzanimljivija igra je igra eksperimentiranja –stavljanje – vađenje, zatvaranje – otvaranje, skrivanje – traženje.

U konstruktivnoj igri dijete barata predmetima s namjerom da nešto stvori. Ako ste sretnici i imate mogućnost postaviti mali pješčanik na terasu ili doći na pješčanu plažu, vaši će klinci uživati s grabljicama, lopaticama, kanticama i različitim oblicima modela. Dodajte tome i neki kamion, zabava je zagarantirana!

Jedan takav »Park na terasi« složila je Maja Šuput za svog Blooma dok je Marijana Mikulić preseljenjem u novu kuću mogla opuštenije odabrati vrtni program – od tobogana, kućice na drvetu do ljuljačke.

Trčanje, skakanje, udaranje, bacanje… Ovakve tjelesne aktivnosti dobre su za zdravlje, kondiciju i tjelesni razvoj vašeg djeteta, pa su rekviziti s loptom must have! Nešto veću djecu će zainteresirati badminton, odnosne neka od dječjih verzija tenisa.

Kod opremanja balkona ili terase dječjim rekvizitima najvažnije je pratiti interese i potrebe djeteta – prepoznajte što dijete voli i odaberite proizvode u kojima ćete zajedno provoditi vrijeme – bila kiša ili sunce.  

Ako želite opremiti svoj mali »Park na terasi« predlažemo sljedeće proizvode

PODNE MEKANE PUZZLE za sigurnost u igranju.  Za male skakače tu je SMART TRIKE TRAMPOLIN koji je  zapravo centar za igranje 3u1 proizvođača SmarTrike. Uključuje okvir za loptice i trampolin s odvojivom ručkom koji se može koristiti godinama. Centar za aktivnost (igru) na trampolinu izvrstan je način za poticanje vježbanja kod djece – jer će se koristiti u tri faze djetetova razvoja. Želite zabavu za dijete? Nema problema! Vaše će se dijete zabavljati cijeli dan.

Razina 1 (10 mjeseci+): Bazen s lopticama. Bebe se mogu igrati s lopticama kako bi ojačale svoje mišiće ili svoj fini motorički razvoj dok kotrljaju ili bacaju loptice. Izvrstan je i za senzornu igru, za razvoj njihovih kognitivnih sposobnosti.

Razina 2 (12 mjeseci+): Vježba. Pretvara se u trampolin sa siguronosnom ručkom koja omogućuje djeci starijom od 12 mjeseci da razviju ravnotežu kao dio svojih motoričkih vještina, vještina skakanja u zabavnom i sigurnom okruženju.

Razina 3 (24 mjeseca – 5 godina): Slobodni stil. Nakokn stjecanja kontrole ravnoteže i samopouzdanja u dobi od 24 mjeseca, sigurnosna ručka se može ukloniti i beskrajno slobodno skakanje može početi!

Za dodatno osvježenje u ovim sparnim danima tu je i nezaobilazni TOBOGAN s vodom ali i uvijek popularni  PJEŠČANIK – u njega mogu i voda i pijesak. Mali park na terasi idealan je kada dođe društvo pa preporučamo STOLIĆ I 2 STOLICE.  Igra skrivanja uvijek su zanimljivije u ŠATORU. Ako imate mjeseta možete staviti klackalicu te sve nadopuniti i eco igračkama.

Ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

Više

Obitelj

Božić je pred vratima, vremena je sve manje, a i samo znate da se, osim slatkiša, mališani najviše vesele igračkama.

Zanimljivosti

Ovih blagdana Lidl je ponovno mislio na one najmlađe i još jednom pripremio bogatu ponudu različitih drvenih, edukativnih i kreativnih igračaka.

Obitelj

Baby Center i Joolz su brendovi običnih roditelja, roditelja koji će učiniti sve za svoje dijete.

Obitelj

Tradicionalno, u listopadu je Baby Center odlično mjesto zabave za klince i klinceze.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.