Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zdravstveni karton

Vrijeme je za lijepi osmijeh

Omiljeno lice TV ekrana, Nevena Rendeli i Ivana Petković Čevra, bivša Miss Hrvatske su toga itekako svjesne.

Iza nas je dugi period nošenja maski. Osim što skrivaju ljepotu lica, ponekad dobro dođu i da prikriju pokoji nedostatak. No, s dolaskom ljeta lice će uglavnom biti otkriveno i izloženo raznim pogledima s vašim osmijehom u centru pažnje.

Omiljeno lice TV ekrana, Nevena Rendeli i Ivana Petković Čevra, bivša Miss Hrvatske su toga itekako svjesne. Naime, zbog prirode posla koji obavljaju često se pojavljuju u javnosti kao i na brojim poslovnim susretima. Tada je potrebno da izgledaju najbolje, što obavezno podrazumijeva i savršen osmijeh. A kada nakon naporne poslovne godine odu na godišnji odmor ne žele da im išta pokvari idilu tog rituala opuštanja.

I Nevena i Ivana vode računa o svom oralnom zdravlju i ljepoti svog osmijeha. Zato je njihov izbor Berislav Mostarac, dr. med. dent.. U fokusu njegovog rada je estetska dentalna medicina koja doprinosi ljepoti pojedinca. Završio je više međunarodnih programa usavršavanja na institutima i sveučilišnim ustanovama u Los Angelesu, Miamiju, Sao Paolu, Lisabonu, Beču i Milanu. Tamo se  educirao iz područja estetike osmijeha, dentalne implantologije, parodontološke kirurgije i ortodoncije.

”Ono što prvo primijetim na licu svake osobe su, uz oči, lijepi zubi i osmijeh. I jedno i drugo odražava životnu energiju i emociju. Zato je posebno važno da brinemo o osobnoj higijeni zuba, prije svega radi svog zdravlja, a onda i estetike. Dugo smo bili pokriveni maskama i osim što mi je ponekad predstavljalo problem za prepoznati ponekad lica, još više mi je nedostajala ta ljudska emocija. Sretna sam što sam nedavno osvježila svoj osmijeh kod dr. Berislava Mostarca uz super cool, veselu i profesionalnu ekipu”, kaže Ivana Petković Čevra.

”Stručnost i preporuka bili su presudni faktori da svoj izgled i zdravlje zubi povjerim dr. Berislavu Mostarcu. Strah od zubara nestao je odmah kada sam shvatila i uvjerila se u njegovu stručnost, organizaciju i iskrenu brigu. Dr. Berislav Mostarac ne samo da se odlično brine o zdravlju mog osmijeha, nego se još svaki put dobro i nasmijemo. Nisam ni sanjala da odlazak kod zubara može biti toliko zabavan! “, izjavila je Nevena Rendeli Vejzović.

Veliki broj ljudi ima strah od zubara još od malih nogu. No, vremena se mijenjaju, a dolaskom novih tehnologija taj posjet može biti ugodniji i zabavniji! Posjetite svog stomatologa prije godišnjih odmora kako biste potpuno i opušteno uživali u ljetu. Kao što i Nevena i Ivana konačno mogu otići mirno na svoje ljetovanje.

Više

Celebrity

U Barcaffe House of Espresso brojni uzvanici nazdravili su i koktelima na bazi kave, Espresso Martinijem i Fresh koktelom, koji su već postali hit...

Predstavljamo

U sklopu suradnje Electroluxa i UNICEF-a na promociji kvalitetnog udomiteljstva djece, predstavnici Electroluxa danas su posjetili udomiteljske obitelji okupljene oko Udruge udomitelja Nada iz...

Dizajn

Poklanjamo vam pametni telefon Nokia Lumia 620

Događanja

Akcija protiv raka vrata maternice. Pridružile se poznate Hrvatice, dođite i vi!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.