Vrijeme je za šetnju!

Dosta nam je izolacije, gubitka koncentracije, meteoropatskih glavobolja i ostalih radosti koje nas prate svakog dana. Vrijeme je da se otisnemo u novu pustolovinu i konačno krenemo vrijeme provoditi na otvorenome uz neku kremu sa SPF u pripravnosti.

Kao najbolji prijedlog za zabavu, predložit ćemo vam Globber. Globber je višestruko nagrađivana kompanija koja nudi revolucionarne romobile za mališane, tinejdžere, ali i odrasle. Ovaj francuski brend stekao je popularnost zbog činjenice da njegovi proizvodi kombiniraju ergonomiju, jednostavnost korištenja, sigurnost i moderan dizajn. Britanski časopis LuxLife, Globber je nagradio kao najinovativniju marku za sve uzraste u 2020. godini u kategoriji roditelji i bebe.

Globber Evo Comfort 5u1 je izuzetno praktičan romobil sa sjedalom, koji se može koristiti kao guralica s ručkom za upravljanje, kao samostalna guralica ili romobil. Romobil je moguće konfigurirati u 5 različitih konfiguracija, ovisno o djetetovoj dobi i visini. Prednji kotači mogu se blokirati radi lakše roditeljske kontrole i tada se pomiču samo naprijed – natrag. Kad malom vozaču više ne treba pomoć roditelja, ručka za guranje se uklanja i dijete kreće samostalno u istraživanje.

Kad je dijete dovoljno veliko i fizički razvijeno, sjedalo se uklanja i guralica se pretvara u romobil, koji će djetetu pružiti obilje zabave do otprilike težine djeteta od čak 50 kg.

GLOBBER 458-101 romobil GO• UP Comfort 5 u 1 plavi, 769,99 kuna

Globber romobil GO UP Plus, može se sklopiti te služi i kao guralica ili kao romobil, prilagođava se dobi vašeg djeteta. Odgovara djeci u dobi od 15 mjeseci do 7 godina. Sjedalo se može prilagoditi na dvije različite visine, upravljač na 3 različite visine.

GLOBBER romobil GO UP Plus sklopivi pastelno plavi 641-200, 699,99 kuna

Globber Junior Fantasy lights je romobil s 3 kotača primjeren za djecu od 2 do 6 godina. Ono što će se posebno svidjeti vašim mališanima su prednji kotači koji svijetle tijekom vožnje, za čiji rad nisu potrebne baterije.


GLOBBER romobil Junior Fantasy lights sklopivi mint  433-206, 619,99 kuna

Nikako ne treba zaboraviti na sigurnost djece, pa su ti i kacige Globber GO UP sa svjetlom u pastelno plavoj i pastelno rozoj boji. Koristite kacigu u svakoj vožnji, čak i vrlo kratkoj. Zaštitni jastučići s unutarnje strane jamče dodatnu udobnost, dok EPS obloga od pjene služi za ublažavanje eventualnih udaraca. Za dodatnu sigurnost tu su i 6 LED svjetala koja rade na litij baterije u 3 načina rada (isključeno, trepćuće, brzo trepćuće). Samo kaciga koja nije premala ili prevelika može pružiti optimalnu zaštitu u slučaju nježnog frontalnog sudara s tvrdim tlom ili čak rubnikom.

GLOBBER kaciga GO UP sa svjetlom pastelno rozi XXS/XS ( 45-51cm ) 506-210, 299,99 kuna

U Baby Center trgovinama pronađite i kantice, lopatice i veliki izbor ostalih rekvizita koji će pomoći zaigrati vaše dijete. Pronađite sva čuda za vaše male sportaše ili manekene, sve je tu, pa i repelenti i sredstva za zaštitu od sunca i dezinfekciju.

Ostatak ponude i prigodne akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.