Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Web shop koji će osvojiti elegantne poslovne žene

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima.

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima.

„Željela sam prikazati odvažnu i zrelu, emotivnu ženu koja svakodnevno manevrira između privatnog i poslovnog života, a uz to je uvijek primijećena“, rekla nam je dizajnerica.

Svoju je inspiraciju pronašla u eteričnoj Izabeli Pleši koja je prikazana kroz objektiv iznimno talentirane mlade umjetnice Mirjane Pjevac, o kojoj će svijet fotografije još zasigurno puno čuti u novootvorenoj Gardens Industry dvorani. Naglasak ove čarobne kolekcije jesu skupocjeni, metalizirani materijali svjetskih krojeva, ležerni i romantični, u profinjenim i zagasitim bojama istančane ružičaste, smaragdne zelene i bogate crne boje. Najveću pažnju pridajemo kvaliteti kroja, korištenju najfinijih materijala kao što su svila, vuna, kašmir i viskoza. Upravo nas to čini jedinstvenima i zato svaki komad iz naše kolekcije glasno poručuje: Imam stila!

U razgovoru sa simpatičnom dizajnericom Marinom doznali smo da i ona sama vješto kombinira poslovni i privatni život te ju je upravo to inspiriralo na izradu webshopa koji će pomoći ambicioznim i zaposlenim Hrvaticama da pronađu savršen odjevni komad za sebe u nekoliko klikova.

Ako ste žena koja od odjeće traži dašak elegancije, naglašenu osobnost i dobar stil, posjetite web shop www.lukabu.com

Više

Fashion report

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što...

Fashion report

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice - svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz LookBooka posebno...

Fashion report

Miris Mediterana, romantičan pogled prema vječnosti i more je kontinuirana inspiracija za sve kreativne inovatore, pa tako se našlo i unutar nove kolekcije modne...

Trendovi

Dizajnerica Marina Jerant i njena modna kuća Lukabu i ovaj put donese pravu zimsku modnu priču insprirairanu streetstyle modnom scenom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.