Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Web shop koji će osvojiti elegantne poslovne žene

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima.

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima.

„Željela sam prikazati odvažnu i zrelu, emotivnu ženu koja svakodnevno manevrira između privatnog i poslovnog života, a uz to je uvijek primijećena“, rekla nam je dizajnerica.

Svoju je inspiraciju pronašla u eteričnoj Izabeli Pleši koja je prikazana kroz objektiv iznimno talentirane mlade umjetnice Mirjane Pjevac, o kojoj će svijet fotografije još zasigurno puno čuti u novootvorenoj Gardens Industry dvorani. Naglasak ove čarobne kolekcije jesu skupocjeni, metalizirani materijali svjetskih krojeva, ležerni i romantični, u profinjenim i zagasitim bojama istančane ružičaste, smaragdne zelene i bogate crne boje. Najveću pažnju pridajemo kvaliteti kroja, korištenju najfinijih materijala kao što su svila, vuna, kašmir i viskoza. Upravo nas to čini jedinstvenima i zato svaki komad iz naše kolekcije glasno poručuje: Imam stila!

U razgovoru sa simpatičnom dizajnericom Marinom doznali smo da i ona sama vješto kombinira poslovni i privatni život te ju je upravo to inspiriralo na izradu webshopa koji će pomoći ambicioznim i zaposlenim Hrvaticama da pronađu savršen odjevni komad za sebe u nekoliko klikova.

Ako ste žena koja od odjeće traži dašak elegancije, naglašenu osobnost i dobar stil, posjetite web shop www.lukabu.com

Ne propustite

Fashion report

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što...

Fashion report

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice - svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz LookBooka posebno...

Fashion report

Miris Mediterana, romantičan pogled prema vječnosti i more je kontinuirana inspiracija za sve kreativne inovatore, pa tako se našlo i unutar nove kolekcije modne...

Trendovi

Dizajnerica Marina Jerant i njena modna kuća Lukabu i ovaj put donese pravu zimsku modnu priču insprirairanu streetstyle modnom scenom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.