Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Womanary – seminari i radionice za žene koje vole život

Womanary okuplja vrhunska predavanja, ali i sadržaje za razonodu kako bi svojim gošćama pružio iskustvo za pamćenje te im dao potrebna znanja i vještine za život kakav svaka žena zaslužuje.

Womanary  je prilika da uđete u svoju esenciju, osvijestite ljepotu svoga postojanja i unaprijedite ljepotu  svoga  življenja.

U današnje vrijeme kvaliteta življenja poprima novu dimenziju i svi se okreću unutarnjem i vanjskom miru, ljepoti u potrazi za ispunjenim i sretnim životom. Womanary okuplja vrhunska predavanja, ali i sadržaje za razonodu kako bi svojim gošćama pružio iskustvo za pamćenje te im dao potrebna znanja i vještine za život kakav svaka žena zaslužuje. Tema ovogodišnjeg Womanarya je promjena kroz  životne faze žene, kako se nositi s promjenama s kojima se  tijelo i duh susreću.

Više o programu pogledajte: http://womanary.hr/Program_2016.pdf

Womanary predstavlja spoj vrhunskih doživljaja u svakom pogledu stoga je i sama lokacija održavanja trodnevnog seminara za žene vrlo atraktivna i ekskluzivna. Domaćin je grupacija Milenij hoteli u Opatiji koja okuplja šest hotela karakteriziranih s 4 i 5 zvjezdica,  a omogućavaju savršen doživljaj odmora uz najviše standarde u hotelijerstvu I kontinuirane inovacije. Savršen su spoj idealne lokacije, iznimne ljubaznosti I prijateljske atmosfere.

logo-Womanary(1)

Žene pokreću ovaj svijet i cilj projekta Womanary je probuditi u ženama ljubav prema sebi koja se zatim manifestira u životu kojeg živimo. Vikend za žene osmišljen je kao prilika za učenje o zajedništvu unutar sebe i oko sebe, povezivanju i uspostavljanju savršenog životnog balansa.

Seminar je ponajprije namijenjen ženama, iako je sam program već u početnoj fazi zaintrigirao i brojne muškarce. Planiran za listopad, ovaj projekt plijeni pažnju vrhunskim predavanjima baš kao i dijelom za razonodu, a organizatori ističu wellness i spa dio, Gala večeru na kojoj će se predstaviti najnoviji beauty i modni trendovi, priprema se bogata tombola kao i brojna izneđenja.

Sve informacije možete saznati na službenoj internetskoj stranici www.womanary.hr, a sva pitanja i dvojbe možete poslati na [email protected]r

Planirano vrijeme održavanja: 07.10. – 09.10.2016.

Planirano mjesto održavanja: Milenij hoteli, Opatija

Očekivani broj sudionika: 150

 

Pročitajte još

Knjige i glazba

Dobro došli u Opatiju, otvorenu virtualnu knjižnicu — prvi turistički grad u Hrvatskoj i svijetu koji povodom Svjetskog dana turizma postaje FREE READING ZONE.

Trendovi

U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok...

Predstavljamo

Ovoga će vikenda grupacija Milenij hoteli u Opatiji ugostiti trodnevni seminar za žene Womanary koji su prepoznale žene diljem Hrvatske

Istaknuto

Womanary je lokalni odgovor na globalni pokret osvještavanja ženske snage i ženstvenosti, a njegov cilj je zapravo da žena ponovo postane žena...

Advertisement