Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Xmass Joy Box by Frajerica H.J. kutijica je koju želimo ispod božićnog drvca!

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice kako bi na vrijeme stigao pod božićna drvca.

Nešto je magično u kratkim danima i dugim noćima kad ušuškani u toplini doma čitamo knjige, gledamo omiljene filmove ili jednostavno uz šalicu toplog čaja ili kakaa tražimo najljepše božićne poklone za voljene. Zaustavimo se i na profinjenom nakitu koji će divno pristajati našim najdražim ženama.

Omiljena online adresa tada nam bude Frajerica Handcrafted Jewelry. Već dobro poznati srebrni i mjedeni nakit iz kolekcija Olivia i K A J A, odnedavno je upotpunjen novim naušnicama – srebrnim ‘studsicama’. S njihovim jednostavnim i decentnim dizajnom minimalistice dolaze na svoje, jer će se neodoljive minijature lako uklopiti u svaku kombinaciju. Izrađene su od srebra, a kako dizajnerica Vesna Zadro sav nakit izrađuje ručno bez prethodno izrađenih gotovih elemenata, gotovo je nemoguće proizvesti dva identična komada što svaki Frajerica H.J. nakit čini unikatnim.

Što je Frajerica H.J. ovog Božića pripremila za tebe (i tvoje voljene)?

Dizajnerica koja je oduvijek stavljala svoj fokus na žene i njihovu energiju, željela je na kraju aktualne godine zahvaliti svim svojim klijenticama na podršci, pa im uz naručen nakit spakirati još jednu kutijicu veselja. Pozvala je svoje prijateljice Violetu Beljić Kušić (Omotouch Cosmetics) i Ivanu Bačelić Sajko (DiDizajn Atelje), dvije THE Frajerice da joj se pridruže u tome.

Za svaku online narudžbu od 20.11.2013. do 31.12.2023, na adresu nam stiže Xmass Joy Box by Frajerica H.J., puna kutija poklona u kojoj su uz odabrani nakit priloženi narukvica Frajerica H.J. Wish, poklon bon i tester njegujućeg seruma by OMOTOUCH COSMETICS te poklon bon by DiDizajn Atelje. Tri top stvari koje svakoj ženi trebaju za potpuni look: odjeća, kozmetika i nakit!

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice kako bi na vrijeme stigao pod božićna drvca. Ma dovoljno je da vam stigne već na vrata. I za to ne morate pisati djedici, već Frajerici.

Više

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Trendovi

Black Friday je u Argentumu krenuo i očekuju te super popusti do 40%!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.