Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Yalea: Stilski, elegantan i ženstven kao nadahnuće svim ženama

Yalea, novi brand sunčanih i dioptrijskih naočala ima za cilj promicati suvremene žene podupirući njihovu slobodu izbora, njihove talente i nagraditi njihovu osobnu ljepotu.

Talijanska tvrtka De Rigo, svjetski lider u dizajniranju, proizvodnji i distribuciji vrhunskih sunčanih i dioptrijskih naočala, najavljuje dolazak svojeg četvrtog i novog ženskog brenda. Važan projekt koji je nastao u posljednjih nekoliko mjeseci, s ciljem proširenja portfelja grupe sa 100%tnom robnom markom, osmišljenom i dizajniranom samo za žene.

Yalea, novi brand sunčanih i dioptrijskih naočala ima za cilj promicati suvremene žene podupirući njihovu slobodu izbora, njihove talente i nagraditi njihovu osobnu ljepotu.

Bezvremenski, elegantan i ženstven brand inspirativan za sve žene

Živimo u novom vremenu u kojem možemo posložiti osobne prioritete i poboljšati društvene vrijednosti. Trenutak u kojem čak i zamisao stvaranja nove kolekcije naočala može pridonijeti komuniciranju nove vizije slobodnog izražavanja i potpune modne neovisnosti.

Yalea nadilazi modu kako bi inspirirala snagu i povjerenje, kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može identificirati. Yalea to konkretno čini – u planiranju i dizajnu u kojoj modeli oblikuju lice kojega ne skrivaju, a stilovi su posvećeni iznimnim i inspirativnim ženama. Odavanje počasti ženama različitog podrijetla, kulture i godina koje nisu nužno slavne ali su se, u različitim zemljama, razlikovale zahvaljujući svojim životnim izborima, predanostima i postignućima.

Ideja koja stoji iza dvije žene koje su odlučile prihvatiti brand Yalea dodatno ističe na taj etos – Cindy Crawford i Bianca Balti – nisu samo likovi, već su stvarne žene. Svjetski poznata dva modela – različita po dobi i stilu, skladno izražavaju bliskost svoje vanjske i unutrašnje ljepote, predane su u promicanju svjesne, neovisne i pažljive ženstvenosti u skladu s vrijednostima koje karakterizira Yalea.

Konačno, koordinirana slika stvorena za novi brend Yalea utjelovljuje vrijednosti brenda baš u svakom detalju.

Logotipom se izražava esencija i elegancija odabirom čistog i elegantnog fonta, s dozom originalnosti koji pruža inverzija slova “Y”. Institucionalna paleta boja brenda sugerira obnovljeni osjećaj ženstvenosti u kojem su osnovni tonovi osvijetljeni notama koraljne boje simbolizirajući snagu, strast i vitalnost žena.

Naša tvrtka u potpunosti prepoznaje vrijednost žena na radnom mjestu i u društvu. Moja majka osobno je doprinijela osnivanju i razvoju tvrtke De Rigo koja je od samog početka karakteristična po zaposlenosti velikog broja žena. Zato smo htjeli obogatiti naš portfelj ovim novim brendom i stoga je Yalea priznanje ženskom uspjehu. Svoje znanje i iskustvo stavljamo u službu kolekcije koju karakterizira njezina suvremena elegancija. Stvorili smo okvire koje karakterizira stil koji nadilazi vrijeme i modu”, izjavila je Barbara De Rigo, direktorica marketinga De Rigo.

De Rigo s ponosom ističe svojih više od 40 godina uspješnog poslovanja, a lansiranjem novog brenda obogaćuje svoj portfelj novim vlastitim brendom koji se pridružuje brendovima POLICE, ST! NG i Lozza, uz druge licencirane linije prestižnih modnih kuća.

Posljednje dvije godine bile su vrlo dramatične na globalnoj razini. De Rigo se trudio inovirati poslovne modele i preispitati svoju tvrtku kako bi uvažio izazove suvremenog tržišta.

Ovim novim projektom tvrtka želi ulagati u stvaranje vrijednosti polazeći od svojih prednosti, ne samo vještinama, već i inspiracijama, resursima i duboko i uvijek dobrim poznavanjem tržišta i trendova.

Kolekcija Yalea bit će dostupna i u Hrvatskoj u maloprodajnoj mreži od listopada 2021. godine.

Više

Fashion report

S obzirom na veliki izbor modela teško ćete se odlučiti samo za jedan par jer je ovosezonska kolekcija zaista fantastična.

Fashion report

Nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez - sunčanih naočala.

Dobar posao

Suradnja poznatog branda naočala i humanitarne organizacije Women for Women International.

Fashion report

Police, Furla, Yalea, Fila i Philippe Plein - njihova pomno promišljena kolekcija izrađena je s ljubavlju i pažnjom kako bi vam ponudila sunčane naočale...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.