Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Yamamay kolekcija s minimalnim utjecajem na okoliš

Eco Designed Innovative Textile nova je kapsula kolekcija donjeg rublja u potpunosti izrađena od monopolimerne tkanine koja je 100% reciklirana.

Yamamay nastavlja svoj put na području održivosti, sa što manjim utjecajem na okoliš. Eco Designed Innovative Textile nova je kapsula kolekcija donjeg rublja u potpunosti izrađena od monopolimerne tkanine koja je 100% reciklirana. Sve je počelo s linijom Sculpt još 2014. godine, a koja je izrađena od patentirane tkanine Sensitive® Sculpt tvrtke EUROJERSEY.

Klimatske promjene natjerale su nas da shvatimo kako svaki element na našem planetu utječe jedan na drugi. Yamamay želi stvoriti uspješnu metodologiju za smanjenje CO2 koja se može koristiti kao model za primjenu u svim budućim kolekcijama i proizvodima. Kako bi nadoknadio emisije koje proizvodi linija Sculpt, Yamamay je odlučio podržati projekt razvoja obnovljivih izvora energije u Šri Lanki gdje se ova linija proizvodi.

Za jesen 2021. iz održive linije Sculpt lansirana su 3 nova modela: balconette grudnjak, bodi i stezne gaćice visokog struka.

Najnoviju kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR.

Više

Trendovi

Poznati brend Yamamay predstavio je novu kolekciji i to u suradnji s australskim brendom It's Now Cool, a riječ je o kolekciji kupaćih kostima...

Trendovi

Yamamay je odlučio svoju kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2022. posvetiti Mediteranu.

Trendovi

Yamamay dodaje slavnu talijansku pjevačicu Elettru Lamborghini popisu posebnih suradnji i lansira ograničenu kolekciju “Elettra Lamborghini za Yamamay” inspiriranu snažnom osobnošću i svestranim stilom...

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.