Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Yamamay kolekcija s minimalnim utjecajem na okoliš

Eco Designed Innovative Textile nova je kapsula kolekcija donjeg rublja u potpunosti izrađena od monopolimerne tkanine koja je 100% reciklirana.

Yamamay nastavlja svoj put na području održivosti, sa što manjim utjecajem na okoliš. Eco Designed Innovative Textile nova je kapsula kolekcija donjeg rublja u potpunosti izrađena od monopolimerne tkanine koja je 100% reciklirana. Sve je počelo s linijom Sculpt još 2014. godine, a koja je izrađena od patentirane tkanine Sensitive® Sculpt tvrtke EUROJERSEY.

Klimatske promjene natjerale su nas da shvatimo kako svaki element na našem planetu utječe jedan na drugi. Yamamay želi stvoriti uspješnu metodologiju za smanjenje CO2 koja se može koristiti kao model za primjenu u svim budućim kolekcijama i proizvodima. Kako bi nadoknadio emisije koje proizvodi linija Sculpt, Yamamay je odlučio podržati projekt razvoja obnovljivih izvora energije u Šri Lanki gdje se ova linija proizvodi.

Za jesen 2021. iz održive linije Sculpt lansirana su 3 nova modela: balconette grudnjak, bodi i stezne gaćice visokog struka.

Najnoviju kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR.

Pročitajte još

S modne piste

Novi Yamamay stil otmjen je i ženstven, ali istodobno praktičan, svestran i višenamjenski.

Trendovi

'Principessa Super Bra' inovativan je grudnjak bez žica, super prozračan, super rastezljiv i super udoban grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela...

Fashion report

Održive tkanine koje se koriste u ovim kolekcijama su: reciklirani poliamid, reciklirani poliester te Modal Lenzing™ koji je izrađen od ekološkog umjetnog vlakna, prirodnog...

Fashion report

Yamamay nova kampanja posvećena je Basic Collection 2021. s ciljem promicanja ženske ljepote.

Advertisement