Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Yamamay predstavlja novo proljetno izdanje

Na valu prošlogodišnjeg uspjeha, Yamamay dočekuje proljeće predstavljajući liniju ‘Adaptive Color’ izrađenu inovativnom LYCRA® ADAPTIV tehnologijom kojom je izrađena odjeća koja se prilagođava svim tipovima tijela, jamčeći udobnost i slobodu kretanja za sve.

Na valu prošlogodišnjeg uspjeha, Yamamay dočekuje proljeće predstavljajući liniju ‘Adaptive Color’ izrađenu inovativnom LYCRA® ADAPTIV tehnologijom kojom je izrađena odjeća koja se prilagođava svim tipovima tijela, jamčeći udobnost i slobodu kretanja za sve. Izrađena od revolucionarnog polimera, LYCRA® ADAPTIV je inovacija tvrtke LYCRA, koja je lider u svijetu za razvoj tehnoloških rješenja za industriju tekstila i odjeće. Zahvaljujući svojoj hibridnoj prirodi, LYCRA® ADAPTIV se ponaša drugačije u mirovanju i pokretu, dopuštajući odjeći koja je sadrži prirodno prilagođavanje različitim oblicima tijela, poštujući pokrete tijela i pružajući savršeno pristajanje svaki put prilikom nošenja.

LYCRA® ADAPTIV linija zaobilazi klasično definiranje konfekcijskih brojeva što znači da jedna veličina može pokriti cijeli raspon veličina. Upravo iz tog razloga Yamamay svoju kampanju naziva “3 veličine u 1”. Prilagodljivost, elastičnost i udobnost odlike su proizvoda nove linije koja se sastoji od topa i tajica dostupnih u dvije boje – glineno ružičastoj i military zelenoj, koje idu kao dodatak osnovnoj crnoj boji. Kako bi naglasio i komunicirao transverzalnost i prilagodljivost proizvoda u ovoj liniji, Yamamay je odabrao tri djevojke s vrlo različitim tjelesnim karakteristikama – manekenke Saru Pagliaroli, Annu Agrelo i Emily Deyt-Aysage. Za fotografije je zaslužna dobro poznata Lina Ardila.

Više od 20 godina Yamamay kroz svoje kolekcije i reklamne kampanje slavi žensku ljepotu bez obzira na dob, etničku pripadnost ili broj kilograma. Jedna od glavnih karakteristika brenda je briga za kupce, što potvrđuju komunikacijskim porukama, a to su da se žene trebaju osjećati uvijek lijepo i svjesno svoje ženstvenosti, da cijene sebe zbog onoga što jesu te da žive zdrav život bez osjećaja nedostatnosti.

„Naši potrošači i žene općenito sve više traže visokoučinkovite, svestrane i udobne odjevne predmete koji mogu zadovoljiti potrebe koje diktira dinamičnost modernog života. Adaptive – Free Your Body je stvoren upravo da zadovolji ove potrebe i zahtjeve. Željeli smo stvoriti liniju proizvoda koja će odgovarati svima tipove tijela, udobne proizvode koji će pratiti nositelja u njihovim pokretima, jamčeći apsolutnu udobnost i slobodu kretanja“, izjavila je Barbara Cimmino, voditeljica društveno odgovornog poslovanja i inovacija u Yamamayu

Ne propustite

Fashion report

Uz pomoć AI alata, prvi su na ovim prostorima modni brand koji je osmislio vlastitu AI ambasadoricu, Đurđu, poznatiju kao modnu kritičarku.

Fashion report

Prelijepa mladenka se zaista potrudila vjenčanju dati hrvatski potpis pa će najvše pažnje sigurno privući njezina bajkovita vjenčanica koju je pronašla u Zagrebu, u...

Zanimljivosti

Baby Center ponosno predstavlja šareni, ljetni asortiman koji će vašim mališanima omogućiti nezaboravna iskustva i bezbrižne trenutke pod suncem.

Fashion report

U svijetu mode, sunčane naočale nisu samo zaštita od sunčevih zraka, već su postale esencijalni modni dodatak koji podiže svaki outfit na potpuno novu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.