Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Za bezbrižno uživanje u sportskim i vodenim aktivnostima

Želite li osjetiti svježinu, mekoću i suhoću tijekom sportskih aktivnosti i da osjećaj ugode i bezbrižnosti potraje?

Želite li osjetiti svježinu, mekoću i suhoću tijekom Vaših sportskih aktivnosti i da osjećaj ugode i bezbrižnosti potraje? Kao i uvijek, potrudili smo se pronaći rješenje!

JASMIN SPORT je prvi sportski uložak napravljen od posebnog Tencel biosoft materijala. Prirodan je, biorazgradiv, ima izuzetnu moć upijanja znoja i menstrualne krvi te štiti kožu od iritacija posebno tijekom sportskih aktivnosti. Zahvaljujući Tencel tkanini, ovi ulošci su mekani i glatki kako u suhom tako i u vlažnom okruženju, sprječavaju rast bakterija na prirodan način, ne sadrže umjetne materijale te imaju izuzetnu moć upijanja vlage. Jasmin sport ulošci na prirodan način sprječavaju rast bakterija za razliku od običnih uložaka napravljenih od sintetičkih materijala koji propuštaju vlagu, onemogućavaju dotok zraka te pregrijavaju kožu. Ovi ulošci su mekani i prilagodljivi te koži daju stalan osjećaj suhoće.

Koristeći Jasmin sport uloške osjećat ćete svježinu, mekoću i suhoću tijekom Vaših sportskih aktivnosti koje će postati još ugodnije i bezbrižnije.

page

Brinete se zbog mogućih vaginalnih infekcija tijekom kupanja u bazenima, rijekama, jezerima i morima! Tamponi JASMIN SPORT AQUA jedinstveni su higijenski tamponi s dvostrukom funkcijom jer upijaju menstrualnu krv i štite rodnicu od ulaska vode. Jasmin sport aqua tampon pomoću funkcije aqua block sprječava da voda iz okoline natopi tampon. Ovi tamponi namijenjeni su svim ženama koje žele sigurnost i zaštitu od mogućih infekcija, koriste se kao zaštita kad žena nema menstruaciju, ali se mogu koristiti i tijekom same menstruacije, jedino se u tom slučaju tampon treba zamijeniti odmah nakon kupanja.

Uživajte bezbrižno u vodenim aktivnostima uz JASMIN SPORT AQUA tampone koji Vam pružaju maksimalnu zaštitu jer Vas štite gdje ste najosjetljiviji.

Ne zaboravite, JASMIN SPORT proizvode potražite u Tosaminoj trgovini Bijeli štacun (WestGate, 1 kat), internet trgovini www.tosama.hr te bolje opskrbljenim ljekarnama i prodajnim mjestima drogerija dm.

[box style=”0″]

Ako želite isprobati Jasmin proizvode, javite se u komentare ispod objave. Izvući ćemo 3 čitateljice. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #jasmin

Prijave primamo do 1. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati neograničen broj puta!

Dobitnice:

  1. Ana Petrinac
  2. Katarina Varzić
  3. Šaldic Mirela

[/box]

Više

Savjeti i preporuke

Poruka mirisa ide u limbički sistem mozga koji prerađuje emocije i u područje nazvano hippocampus, dio mozga odgovoran za pamćenje, i to je razlog...

Duh i tijelo

Znamo li prepoznati osjećaj sreće?

Beauty report

Učestalo uskraćivanje nauči nas da je život muka i da se nemamo nadati dobrim stvarima.

Duh i tijelo

Pet esencijalnih ulja koja snažno utječu na raspoloženje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.