Za neustašive ljubitelje zimskih avantura

Napapjiri Authentic kolekcija, kao i uvijek, orijentirana je o na modernu generaciju avanturista koji su strastveni, znatiželjni, spontani, uvijek u pokretu te spremni na osvajanje svih zimskih prepreka.

napa30

Kultni Napapijri skijaški i outerwear komadi obogaćeni ekskluzivnim Kanecaron vlaknima te maksimalnom funkcionalnošću i tehnološkim inovacijama, poput izolacije na jaknama i parkama s rubovima od eko-krzna, postaju idealni partneri u borbi protiv oštre hladnoće. Authentic kolekcija na prvo mjesto stavlja koncept lakoće materijala, slojevitosti i jednostavnih lookova.

Puloveri i veste napravljeni su od tople i prozračne vune u netralnim tonovima. Luksuzne skijaške linije istovremeno su praktične i glamurozne u bojama burgundije, melange sivoj i plavoj. Siluete jakni suptilno prate liniju tijela, dok kombinacija žakarda i najlona spaja najbolje od funckionalnosti i mode. Ultralagane tkanine iznimno su jednostavne za nošenje i stoga najbolji izbor za svaku nomadsku avanturu.

Napapijri jakne ispunjavaju svoju primarnu ulogu, a to su udobnost i neizostavna funkcionalnost – sve Napapijri AERONS i SKIDOO jakne podstavljene su jedinstvenim termo vlaknima čija je glavna funkcija savršena zaštita od hladnoće. Sezonske, trendi boje i eco-friendly sintetički materijali dodatno ojačani vodootpornim svojstvima i zaštitom od vjetra udovoljavaju i najzahtjevnijim željama.

Napapjiri Authentic kolekciju i najbolje komade iz dječje, ženske i muške kolekcije možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima:

ZAGREB – Napapijri store, Arena Centar

ZAGREB – Napapijri city store, Gajeva 9a