Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Za njega: Četiri Springfield trenda

Predstavljamo četiri Springfield trenda za jesen koja se lako kombiniraju.

Predstavljamo četiri Springfield trenda za jesen koja se lako kombiniraju. Nosit će se komadi inspirirani američkim vintage stilom poput komotnih traperica pa sve do ultimativnog t-shirta pod utjecajem glazbe i filma.

NOVI VINTAGE STIL

Američki stil ove sezone dolazi u hlačama od samta ili traper košulja. Bomber jakne od brušene kože, parke u khaki boji te jakne s ovčjim krznom ove jeseni nosit će se na razne načine i kombinirati se s paletama plave i zelene boje s kontrastnim narančastim i crvenim tonovima. Svrha je postići ležeran, komotan i voluminozan look.

GRAFIČKI T-SHIRT

Serija Zvjezdane staze, film Batman i grupa KISS samo su neki od motiva koje ćemo pronaći na Springfield majicama ove jeseni. Zahvaljujući raznovrsnoj paleti printeva lako će se postići individualan stil.

STUDENTSKI STIL

Funkcionalnost i sport glavna su obilježja studentske atmosfere. Majice živopisnih boja i teksturiranih uzoraka, retro tenisice te komotne traperice savršeno opisuju studentski look koji se odlično uklapa uz udoban i urban duh Springfielda.

KARIRANE KOŠULJE

Svestrane, moderne košulje ključan su komad svake sezone. Od ‘štreberskog’ outfita pa sve do urbanog stila koji uključuje traperice i košulje, razne kombinacije odgovaraju različitim prigodama. Ove jeseni plava, zelena i narančasta kreiraju savršen mix.

Više

Fashion report

Sezona započinje folk- zapadnom inspiracijom kojom dominira paisley uzorak, a isti prevladava na haljinama i bluzama stvarajući ključni casual look u kombinaciji s traperom.

Fashion report

Zimsko godišnje doba poziva nas da se ušuškamo u tople dekice uz duge filmske maratone ili da se smjestimo u najdraži kafić uz šalicu...

Fashion report

U ovom moru proslava, koje se kreću od sastanaka nakon posla pa do dogovora za vikend, Springfield je pripremio causal outfite sa svečanom notom...

Trendovi

Springfield, Tendamova robna marka, lansira svoju KEEP IT WARM! kampanju kao ključnu poruku u okviru strateških inovacija. Nova kolekcija kaputa koja se temelji na...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.