Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Za one najistančanijeg ukusa

Dijamanti su, zbog svoje ljepote, vrijednosti i romantične poruke koje šalju, najljepši poklon koji možete poželjeti.

Elegantni, neodoljivi i vječni – dijamanti su najsjajniji predstavnici luksuznog nakita za kojim tisućama godina žude žene diljem svijeta. Dijamanti su, zbog svoje ljepote, vrijednosti i romantične poruke koje šalju, najljepši poklon koji možete poželjeti.

 

Zaks je, osim dijamanata, pripremio i niz elegantnih zlatnih naušnica, ogrlica, prstenja i narukvica kojima nećete moći odoljeti. Nakit ukrašen dijamantima donosi nam notu glamura kojom ćemo naglasiti i najjednostavniji outfit.

Vječni komadi u zlatnoj varijanti idealan su izbor za sve ljubiteljice klasike i dobrog ukusa. Pogledajte izabrane komade dijamantnog i zlatnog nakita, a za ostale modele posjetite Zaks poslovnice!

Dijamante i zlatni nakit u Zaksu do 24.11. pronađite na 33% popusta (odnosi se na cjelokupni asortiman dijamanata i zlata).

Više

Dizajn

Zaručnički prsten jedan je od najromantičnijih i najposebnijih iskaza ljubavi, vjernosti i predanosti, magični podsjetnik na nezaboravan trenutak ispunjen iznenađenjem i radošću, vječni simbol...

S modne piste

Svako prijelazno razdoblje donosi nove modne trendove za što lakši zaborav ljeta, a topli jesenski dani i dalje nas potiču na modne eksperimente.

Trendovi

Bilo da je riječ o poslovnom ili obiteljskom okupljanju, svečanoj prilici ili izlasku, u novom asortimanu može se pronaći nakit bezvremenskog dizajna.

Trendovi

Prelazak ljeta u jesen zbunjujuće je razdoblje, barem što se odijevanja tiče.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.