Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Za ove inovacije i tehnološka postignuća zaslužne su žene

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena je DigitAll, a inspirirana je brojnim inovacijama i tehnološkim postignućima za koje su zaslužne žene.

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena je DigitAll, a inspirirana je brojnim inovacijama i tehnološkim postignućima za koje su zaslužne žene.

Švedski beauty-tech brend FOREO, poznat po revolucionarnom pristupu ljepoti, za Međunarodni dan žena pripremio je odlične ponude, koje će biti dostupne do 12. ožujka na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Tehno Mag iRox Beauty prodajnim mjestima i webshopu.

FOREO se ovom prilikom prisjetio brojnih inovatorica i revolucionarki koje su značajno unaprijedile naše živote, a jedna od njih je Maria Beasley, koja je osmislila novi dizajn čamaca za spašavanje. Njezin izum je 1912. godine spasio više od 700 putnika Titanica,  a uz njega je osmislila i patentirala i brojne druge.

Nebrobojna tkanina koju je osmislila Stephanie Kwolek spasila je tisuće života, Ada Lovelace zaslužna je za prvi algoritam, a zahvaljujući izumu filmske dive Hedy Lamarr danas svi uživamo u blagodatima wirelles mreže.

Igor Spina, generalni menadžer FOREO-a za Južnu Europu: FOREO od prvog dana izaziva status quo i posvećen je razvijanju inovacija koje korisnicima donose najnaprednije beauty tretmane. Žene su zaslužne za brojne revolucionarne ideje, inovacije i izume koji su zauvijek promijenili svijet u kojem živimo, zbog čega FOREO danas, ali i svaki dan, slavi njihovu neustrašivu viziju budućnosti.”

Povodom slavlja ženske snage, upornosti i kreativnosti, FOREO je pripremio brojna beauty iznenađenja. Po posebnim cijenama će biti dostupni i najprodavaniji uređaji BEAR, UFO 2 i LUNA 3 plus, koja će vam osigurati najbolju njegu kože i nezaboravno skincare iskustvo.

FOREO ponude dostupne su do 12. ožujka na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Rox Beauty i Tehno Mag prodajnim mjestima i webshopu

Više

Zanimljivosti

WOLF konferencija sa svojim trećim izdanjem, čvrsto se etablirala kao platforma koja slavi i promiče postignuća žena u raznim industrijama.

Fashion report

Tradicionalne japanke i popularne natikače sada su obavijene sintetičkim krznom, čineći ih idealnim partnerima za održavanje topline i udobnosti stopala tijekom hladnih mjeseci.

Suncokreti na oblacima

Zašto se i dalje baviti bivšim partnerima koji ih više gotovo niti ne doživljavaju, osim u segmentima u kojim moraju, tipa, zajednička djeca?

Duh i tijelo

Kada ste posljednji put na kompliment odgovorile jednostavnim: “Hvala”?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.