Za Valentinovo poklonite unikatan book

Tek smo nedavno spremili Božićne ukrase, a već se spominje Valentinovo. Međutim, Dan zaljubljenih stiže nam vrlo brzo. Ako još niste odlučili čime darivati partnera, možda se rješenje krije upravo u magičnim knjigama Magical Book Lab-a.

Kao i svaki običaj, Valentinovo seže daleko u povijest, u doba starog Rima. Vjerujemo kako svima već lagano izlazi na uši, još od osnovne škole ponavljana legenda o svećeniku Valentinu, no ponovit ćemo je još jednom, u potrazi za smislom. Once upon a time… Kada je kršćanstvo u Rimu bila još mlada religija, a vodili su se veliki ratovi, na vlasti se nalazio car Klaudije II. Primjetivši kako njegovi vojnici imaju sve veću želju za ostankom u svojim domovima umjesto odlaska u rat, lukavi car odlučio je zabraniti ženidbu kako bi potisnuo njihove želje. No na istom mjestu, u isto vrijeme našao i glavni akter ove priče, Valentin.

Svećenik koji je unatoč carevim zabranama, odlučno i u ime ljubavi, potajno vjenčavao vojnike koji su htjeli stupiti u brak. Nažalost, careva ruka ga je sustigla, strpavši ga u tamnicu, a točno 14. veljače Valentinu su po carevoj naredbi odrubili glavu. Nedugo nakon smrti proglašen je svecem, te su ga se ljudi sjećali iz godine u godinu na isti dan, proglašavajući njegov hrabri pothvat u ime ljubavi kao – Dan zaljubljenih.

Godina ima 365 dana, što je sasvim dovoljno dana da sitnicama pokažemo ljubav svima oko nas. Valentinovo je samo prilika da ju pokažemo na nešto maštovitiji i neobičniji način nego inače. Vrijedni čarobnjaci Magical Book Lab-a osmislili su savršen poklon za vaše najmilije. Kao i uvijek, poslušat će Vaše želje za izradu dizajna te uz fotografije uključiti i posvete, pjesme ili željene citate. Osim knjiga s unosom fotografija, velik interes imaju i one s ilustracijama koje pričaju vaše ljubavne priče kroz knjige. Knjigu zatim okrunite predivnim sjajnim koricama tvrdog uveza i personalizirajte ih po želji, a Magical Book Lab vam poklanja apliciranje ispupčenog 3D printa na koricama knjiga za sve narudžbe ostvarene do 01. veljače 2018. godine.

Sjajno zar ne? Želimo da pokloni za Valentinovo ove godine budu unikatni i zaista savršeni.