Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Za život u pokretu!

Udobnost, sigurnost i zaštita – sve to možete pronaći u suvremenim Transitions fotoosjetljivim naočalnim lećama ili jednima za sve.

Vid je jedno od najvažnijih osjetila putem kojeg primamo preko 80% informacija. Povedeni tom činjenicom, kao i sve snažnijim utjecajem današnjeg urbanog življenja na vid, nameće nam se iznimna važnost brige za oči.

Tko su ljudi koji se brinu za vaše oči?

Kada vaša briga o očima više nije dostatna i uviđate da odgovore na svoje tegobe morate potražiti malo dalje, tada brigu o vašim očima preuzimaju:

Oftalmolozi – liječnici specijalisti za očne bolesti: dijagnosticiraju i liječe bolesti oka, operiraju, testiraju vaš vid, propisuju korektivne leće i daju odgovore i savjete na vaša pitanja.

Optičari – nisu liječnici, ali mogu vam samostalno ili na osnovu recepta vašeg liječnika izdati leće, odnosno naočale, jer se bave i prodajom svih vrsta okvira, naočala i leća.

Nakon odabira dioptrijskog okvira, optičar vam preporučuje niz mogućnosti pri odabiru naočalnih leća. Ponuda je iznimno široka, a utjecaj na odabir ima i tip okvira koji ste odabrali (plastični, metalni, titanium, na flaks, na bušenje i sl.).

Naočale, točnije naočalne leće mogu biti s i bez dioptrije, sunčane i prozirne, za različite prilike i potrebe. Iako su prije služile većinom za korekciju dioptrije, danas je njihova primjena puno raširenija pa se nose i u preventivne svrhe te za zaštitu od UV zraka i štetnog plavog svjetla digitalnih uređaja, koje sa sobom (do)nosi suvremeno okruženje.

Udobnost, sigurnost i zaštita – sve to možete pronaći u suvremenim Transitions fotoosjetljivim naočalnim lećama ili jednima za sve.

Kako funkcioniraju Transitions naočalne leće?

Automatski se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima. Savršeno su prozirne unutra, s propusnošću svjetla do 95%, dok na otvorenom prostoru i za sunčanog dana mogu dosegnuti stupanj zatamnjenja i do 80% (ovisno o temperaturi zraka i količini izloženosti UV zrakama).

Živimo u dobrom svjetlu od jutra do večeri uz Transitions inteligentne naočale koje rade za vas!

[box style=”0″]

Sklopive sunčane naočale čekaju i jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Transitions
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 13. travnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Marija Varga!

[/box]

Više

Savjeti stručnjaka

Primijetili ste da vi ili netko iz vašeg okruženja, poznanici, prijatelji, obitelj, imaju problema s čitanjem?

Savjeti stručnjaka

Jeste li i vi osvijestili koliko ste osjetljivi na svjetlo?

Istaknuto

Upoznajte Transitions - inteligentne naočalne leće za sve uvjete!

Istaknuto

Udobnost, sigurnost i zaštita  - sve to možete pronaći  u suvremenim Transitions fotoosjetljivim naočalnim lećama ili jednima za sve.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.