Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Zabavite se uz hitove Samuela L. Jacksona

Jedna od najpoznatijih zvijezda našeg doba, Samuel L. Jackson, čovjek je s mnogo lica, mnogo frizura, mnogo imidža i mnogo krinki.

Jedna od najpoznatijih zvijezda našeg doba, Samuel L. Jackson, čovjek je s mnogo lica, mnogo frizura, mnogo imidža i mnogo krinki. Bilo da je riječ o otkačenom, bombastičnom izgledu s izbijeljenom, kratko ošišanom kosom u filmu ‘Skakač’, ruralnom šiku u filmu ‘Jecaji u tami’ ili njegovom ‘izgledu čestitog predstavnika zakona’ u ‘Pregovaraču’, S.L.J. je dokaz da čovjeka ne čine odijelo, izgled ni stil, već odlučnost da se u potpunosti unese u ulogu lika koji je dosljedan i obavlja posao do kraja.

Glumio je i u Paklenom šundu Quentina Tarantina, vjerojatno Jacksonova najpoznatija uloga, ponajviše zbog njegovih monologa i dijaloga s Johnom Travoltom. Uloga mu je donijela nominaciju za Oscar za najboljeg sporednog glumca i nagradu BAFTA za najboljeg sporednog glumca.

U srpnju vam donosimo listu filmova posvećenih glumcu Samuelu L. Jacksonu koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Ljeto uz hitove Samuela L. Jacksona“, svake subote u srpnju, od subote 2. srpnja u 21:00 sat samo na programu TV1000:

Pregovarač

Subota, 2. srpnja u 21:00 sat
Iskusni policijski pregovarač Danny Roman, koji sebe želi osloboditi lažnih optužbi, u poslovnoj zgradi uzima skupinu ljudi za taoce kako bi dobio na vremenu potrebnom da otkrije istinu.

Skakač

Subota, 9. srpnja u 21:00 sat
Tinejdžer s teleportacijskim sposobnostima odjednom se nađe usred jednog starog rata.

Zmije u avionu

Subota, 16. srpnja u 21:00 sat
Kad se zmije otrovnice razmile po avionu na transpacifičkom letu, zadatak je FBI-jevog agenta Nevillea Flynna da osujeti uvrnuti plan ubojice da eliminira ključnog svjedoka na predstojećem suđenju.

Jecaji u tami

Subota, 23. srpnja u 21:00 sat
Bogobojazni blues glazbenik zbliži se s neobuzdanom mladom ženom koja je kao dijete pretrpjela spolno zlostavljanje pa posvuda traži ljubav, no nigdje je uistinu ne nalazi.

Vrijeme ubijanja

Subota, 30. srpnja u 21:00 sat
Mladi odvjetnik brani crnog radnika optuženog za ubojstvo dvojice bijelaca koji su silovali njegovu 10-godišnju kćer, što potakne nasilnu odmazdu i osvetu Ku Klux Klana.

Više

Zanimljivosti

Uz CineLady, večer postaje nezaboravna, a svaka posjetiteljica odlazi kući s osmijehom!

Zanimljivosti

Sva CineStar kina u Hrvatskoj i ovog će ljeta ugostiti tisuće obožavatelja filmova i kina jer je vrijeme za ultimativnu akciju - Dan za...

Zanimljivosti

Bez obzira gledate li filmove radije sami ili u društvu, kolovoz na FOX Movies kanalu nudi za svakog ponešto.  

Zanimljivosti

Američki glumac, redatelj, dramski pisac i autor Jesse Eisenberg, nominiran za Oscara®, bit će počasni gost 28. Sarajevo Film Festivala.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.