Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Začinite prostor jastučićima

Zoran Aragović je za svoj brand BiteMyStyle osmislio mini kolekciju šarenih jastučića s pop-art motivima koji će uveseliti svaki prostor.

Osim što su funkcionalni, ukrasni jastučići savršen su ukras dnevnog boravka. Možete ih pronaći u svim bojama, cijenom su prihvatljivi te u trenu mogu osvježiti i promijeniti izgled prostora u kojem živite.

jastuci2

Tako je i dizajner Zoran Aragović za svoj brand BiteMyStyle osmislio mini kolekciju šarenih jastučića s pop-art motivima koji će uveseliti svaki prostor.

jastuci3

”Ideja za izradu jastuka je došla na nagovor klijentica koje su fanovi pop arta i koje u svojim ormarima imaju odjeću s motivom stripa, pa je njihova želja bila da i svoj dom mogu ukrasiti upravo ovakvim šarenim jastucima sa zanimljivim motivima junaka stripova ili Charlie Chaplina, Marylin ili Einsteina”, ispričao nam je Zoran.

jastuci4

Jastuci su zamišljeni kao dodaci za dnevni boravak, a praktični su jer su načinjeni od pamučnog platna, dok je sama navlaka odvojiva pa se jastuci lagano održavaju. Zasad dolaze u dimenziji 40x40cm, no na zahtjev se mogu napraviti i u drugim veličinama. Osmišljeni su u manjim unikatnim serijama tako da se novi motivi stvaranju na tjednoj bazi.

jastuk1

Ove fora jastučiće možete kupiti u showroomu BiteMyStyle na adresi Dinarska 39 ili naručiti preko službene facebook stranice (www.facebook.com/aragovic) po cijeni od 99 kn.

Više

Trendovi

Dok su osnivači kubizma Georges Braque i Pablo Picasso osvajali svojom umjetnošću početkom 20. stoljeća, Zoran Aragović u ovom mileniju sigurno će vas osvojiti...

Trendovi

Fizički ili emotivno, nije važno, jer bitno je da se pokrenemo prema boljoj i veselijoj budućnosti, kakvu Zoran Aragović novim dizajnerskim komadima svakako donosi.

Celebrity

U Barcaffe House of Espresso brojni uzvanici nazdravili su i koktelima na bazi kave, Espresso Martinijem i Fresh koktelom, koji su već postali hit...

Istaknuto

U vremenu kada je moda pala u drugi plan i životni prioriteti nam se preslažu, svojom novom kampanjom za kolekciju proljeće/ljeto 2020., dizajner Zoran...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.