Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Začinske epruvete na božićnoj jelki? Zašto ne?

Start up tvrtka Omega dimenzija s brendom Teta Epruveta dostiže novu dimenziju božićnih ukrasa i poklona.

Tvrtka Omega dimenzija s brendom Teta Epruveta dostiže novu dimenziju božićnih ukrasa i poklona. Ove godine Christmas edition sastoji se od zamamnih začina za svako blagdansko piće. 

Idealno mjesto za druženje je upravo oko vašeg božićnog drvca, a blagdanski začin se nalazi pri ruci.

Handmade recycable epruvete sadrže poznate začine za npr. kuhano vino klinčić, cimet, zvjezdani anis, za tvoj savršeni gin-tonik ružine pupoljke, chili hair, hibiscus ili pak za topli čaj crveni papar, borovnicu, zeleni kardamom.
Epruvete možete upotrijebiti i kasnije (staviti svoje začine, tekućinu) ili poslati nazad Teti Epruveti koja će vas obogatiti novom „rundom“ začina po želji.

Ova izvrsna ideja savršeni je komplet ukrasa za vašu jelku, kao poklon za začinske entuzijaste ili koktel majstore. Zamislite na svojem božićnom drvcu unikatne ukrase koji se mogu upotrijebiti kada blagdani završe (ili dok još traju)!

Narudžba je jednostavna – putem Teta Epruveta facebook stranice https://www.facebook.com/tetaepruveta , a dostava na vratima može biti već za 5 do 7 dana. 

Nadmaši sve s idejom i božićnim ukrasom.

Više

Moj dom

Ukrasnim elementima s motivima Božića u dom unosimo dodatnu toplinu i doživljaj čarobnog adventskog razdoblja.

Moj dom

Sa sigurnošću možemo reći kako ne postoji niti jedan razgovor posljednjih dana u kojem se barem jednom nije spomenula tema božićnog ludila.

Zanimljivosti

Dragi naši, želimo vam najveseliji Božić, pun ljubavi, mira i zdravlja!

Kultura

U božićno vrijeme svake godine svijetom šetaju sveci, mudraci, djedovi i vilenjaci koji pronalaze i darivaju dobru djecu, ali tu su i zli likovi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.