Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Zadajte završni udarac tvrdokornom celulitu

Najveći neprijatelj žena prilikom boravka na plaži je celulit, no još uvijek nije kasno da ga se porazi.

Ljeto nam je konačno stiglo, a njim i prilika da svijetu pokažemo rezultate našeg (ne)zalaganja po pitanju dovođenja tijela u optimalnu formu. Najveći neprijatelj žena prilikom boravka na plaži je celulit, no još uvijek nije kasno da ga se porazi. Stoga Laboratoriji Elancyl u pravi čas podsjećaju na  inovaciju SLIM DESIGN i njegov [Kofein kompleks]3D, formulaciju jedinstvenog 3D djelovanja koja uz osobno prilagođen program vježbanja i uravnoteženu prehranu čini jedinu pravu formulu za borbu s celulitom.

Deset godina istraživanja Laboratorija Elancyl rezultiralo je inovacijom –  SLIM DESIGN koja baca novo svjetlo na sve dosad isprobane anticelulitne tretmane. Još bliži ženama i još djelotvorniji, SLIM DESIGN predstavlja novu dimenziju te znanstveno otkriće koje će unaprijediti borbu protiv celulita. Riječ je o prvom kompleksu za zaglađivanje neravnina na koži s trodimenzionalnim pristupom prema strukturi celulita. Po prvi puta sadrži jedinstveni sastojak biljnog porijekla, salaciju, koja djeluje izravno protiv otvrdnjavanja tkiva, jednog od glavnog uzročnika nastanka ozloglašene ”narančine kore”.

Nova dimenzija borbe protiv celulita

Elancyl SLIM DESIGN, uz  [Kofein kompleks]3D, donosi jedinstvenu kombinaciju tri djelatna sastojka za anticelulitno djelovanje u tri dimenzije:

  • [SALACIJA] DJELUJE PROTIV OTRDNJAVANJA vlakana vezivnog tkiva oko masnih stanica: koža je glatka i podatna.
  • [KOFEIN] DJELUJE NA RAZGRADNJU MASNOĆA u masnim stanicama od triglicerida do slobodnih masnih kiselina koje se lakše uklanjaju: masne stanice su pod kontrolom.
  • [BRŠLJAN] DJELUJE NA DETOKSIFIKACIJU i bržu fiziološku drenažu tkiva: koža je učvršćena.

Snaga prirodnih aduta

Potvrđena učinkovitost  Elancyl SLIM DESIGN [Kofein kompleks]3D zasniva se na djelovanju biljnih sastojaka: salacije, cekropije i bršljana. Salacia, čije su blagodati na organizam poznate još iz doba drevne Ayurvedske medicine u kombinaciji s bršljanom djeluje protiv otvrdnjavanja tkiva, dok još jedna drevna tropska biljka cekropija u suradnji s kofeinom djeluje na razgradnju masnoća. Poznati ukras fasada bršljan uklanja višak vode i nakupina masnoće te stimulira mikrocirkulaciju, rastvara masnoće i sprečava nakupljanje novih te je zahvaljujući spomenutim svojstvima našao svoje mjesto u jedinstvenoj SLIM DESIGN formulaciji.

Upute za korištenje

Nanosite SLIM DESIGN svako jutro na bedra, bokove i stražnjicu. Dovoljno je samo jedno nanošenje dnevno za 24-satno djelovanje. Proizvod se brzo upija, pa ne ostavlja osjećaj ljepljivosti na koži. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 7 dana primjene. Nije za uporabu kod trudnica i dojilja. Dostupan je odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a preporučena maloprodajna cijena je 284,75  kuna (200 ml).

Više

Duh i tijelo

Stari Grci i Rimljani gradili su termalne kupke na obalama Sredozemlja i Atlantika, a grčki dramaturg Euripid je u petom stoljeću prije Krista napisao...

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Zanimljivosti

Rajska plaža krajem lipnja pretvorit će se u atelje na otvorenom.

Zanimljivosti

Gdje god da išli i na kakav god se odmor odlučili, postoji par „sitnica“ bez kojih niti jedna od nas ne odlazi nikud!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.