Zagreb Advent Run poziva i daruje!

Možete biti baš što god želite, tu nedjelju 16. prosinca u 10 sati. Tisuće kostimiranih trkača – princeza, vila i vilenjaka, Djedova Božićnjaka i drugih likova iz mašte – ove će godine protrčati središtem blagdanski ukrašenog Zagreba te podržati borbu protiv dijabetesa u sklopu utrke Zagreb Advent Run.

Start i cilj utrke su u Ulici Isidora Kršnjavog, ispred hotela The Westin, a svi zainteresirani za sudjelovanje u adventskoj utrci mogu se prijaviti do 1. prosinca u ponoć.

Zašto dijabetes?

Naime, u 2017. godini u Hrvatskoj je broj umrlih od dijabetesa porastao za zabrinjavajućih 23 posto u odnosu na godinu ranije. Stoga će se i dio sredstava prikupljenih od kotizacija utrke donirati Hrvatskom savezu dijabetičkih udruga kao potpora programima i projektima koje Savez provodi.

Svi sudionici utrke imat će priliku savjetovati se sa stručnjacima iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ koji će im mjeriti razine šećera u krvi i kontrolirati krvni tlak, savjetovati se s kineziolozima o dobrobitima vježbanja te nutricionistima o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani.

Ako i nisi neka trkačica, neka te to ne spriječi da sudjeluješ!

Dijelimo dvije majice i dvije kotizacije, pregršt dobrih savjeta i pozitive.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #zagrebadventrun
  2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 23. studenog, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice.:

  1. Leonarda Bambic
  2. Petra Peršić