Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zagreb dobio novu kraljicu – okrunjena je Lanett Whitney

Titulu Prve princeza osvojila je Antea Matić, dok je titulu Druge princeze odnijela Anita Božić

Lanett Whitney izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Lentu i cvijeće uručio joj je Dževad Halilović, a krunu joj je predala Kraljica Zagreba Vita Sever.  Na svečanoj manifestaciji među jedanaest finalistica iz Zagreba i okolice, Lanett je osvojila najviše simpatija članova žirija.

Predsjednik ocjenjivačkog suda žirija bio je Juraj Mihaljević – Kralj Hrvatskih vina, vlasnik Iločkih podruma koji su proizveli vino i  pjenušac Kraljica Hrvatske,  a uz njega   su u žiriju bili i Veljko Kajtazi – saborski zastupnik, Judita  Šikić – predstavnica tvrtke SPS Croatia – lider u posredovanju i privremenom zapošljavanju radnika, Zoran Aragović – naš najpoznatiji hrvatski modni dizajner, Antoanet Levačić – Kraljica Hrvatske 2016 godine, Zoran Veir – naš poznati kirurg plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, Dževad Halilović – direktor maloprodaje cipela Högl za cijelu Europu, Vita Sever – aktualna Kraljica Zagreba, David Modrušan  – zamjenik gradonačelnika Grada Rovinja,  domaćina Finalnog izbora Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta 2024. koji će se održati 26.11.2024. u hotelu Lone u Rovinju, Irena Jakičić – predsjednica modne agencije Crostars, Natalija Brkić – predsjednica Kraljice Hrvatske.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Antea Matić, titula Druge princeze pripala je Aniti Božić, za Kraljicu osobnosti izabrana je Korina Sviben, Kraljica fotogeničnosti je Glora Navarro Copa, Kraljica medija je Iva Mila Brigljević a Kraljica elegancije je Matea Vlašić.

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u četiri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama brenda salona vjenčanica Nikolina,  kupaćim kostimima modne kuće Pletix te u kreacijama BiteMyStyle našeg poznatog modnog dizajnera Zorana Aragovića i  cipelama austrijskog brenda Högl. Za kraljevski izgled i ljepotu natjecateljica pobrinuli su se beauty salon Lenarys  te poznata talijanska škola mode i dizajna Callegari. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu. Kroz svečanu noć odluke posjetitelje su vodili lijepa i zabavna Maja Ciglenečki i svima dobro poznati voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice uživali smo u nastupu istaknutih zvijezda estrade – Vladi Kalemberu i grupi Feminnem. Djevojke i uzvanici uživali su u aperitivima INCANTO FRUIT WINES i delicijama pršutarne Drniška tradicija.

Za bogate nagrade pobrinuli su se glavni pokrovitelji, Kanaan, novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker, austrijski brend Högl, Iločki Podrumi, Zlatarna Dodić, Nikolina Wedding Store, Semark, Poliklinika Rotim, Poliklinika Veir, Kozmetika Feniks.

Novoizabrana Kraljica Zagreba Lanett Whitney sudjelovat će na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske 2024., koji će se održati 26. studenog ove godine u prekrasnom gradu Rovinju u hotelu Lone. Prvi put se javnosti predstavila i prerezala tortu u kavani Lisinski nakon izbora – Hemingway Bar.

Kraljica Hrvatske je najstariji izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Hrvatsku i grad Zagreb.

Foto: Josip Čekada

Ne propustite

Zanimljivosti

Titulu Prve princeze osvojila je Nicol Soljankić, dok je titulu Druge princeze odnijela Petra Vokić

Zanimljivosti

Irena Jakičić izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Zanimljivosti

Izbor za Kraljicu Zagreba 2022. godine, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a djevojke se jedva čekaju predstaviti publici i stručnom žiriju.

Predstavljamo

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sinoć je, već tradicionalno na dan grada Zagreba, održano slavlje ljepote – izbor za 'Kraljicu Zagreba 2019.' Laskavu titulu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.