Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zagreb Eye: Najveći panoramski kotač kao glavna atrakcija ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa

Bajkoviti prizori ove će se godine proširiti na nekoliko novih lokacija, od kojih se posebno ističe Winterland na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Advent u Zagrebu prije nekoliko godina službeno je proglašen jednim od najljepših božićnih sajmova u cijelome svijetu. To je rezultiralo time da su turisti iz cijelog svijeta došli u posjetu hrvatskoj metropoli i iz prve ruke doživjeli božanstvene prizore na gradskim ulicama. Kako bi se privukao što veći broj ljudi, ali i potvrdila titula jednog od najljepših, Advent u Zagrebu svake nove godine iznenadi novitetima i ukrasima od kojih uistinu zastaje dah.

Advent u Zagrebu prije nekoliko godina službeno je proglašen jednim od najljepših božićnih sajmova u cijelome svijetu. To je rezultiralo time da su turisti iz cijelog svijeta došli u posjetu hrvatskoj metropoli i iz prve ruke doživjeli božanstvene prizore na gradskim ulicama. Kako bi se privukao što veći broj ljudi, ali i potvrdila titula jednog od najljepših, Advent u Zagrebu svake nove godine iznenadi novitetima i ukrasima od kojih uistinu zastaje dah. Bajkoviti prizori ove će se godine proširiti na nekoliko novih lokacija, od kojih se posebno ističe Winterland na Trgu dr. Franje Tuđmana. Osim što će pružiti nezaboravan sadržaj za mlade, tinejdžere, roditelje, ali i sve željne dobre zabave, u sklopu njega stiže i jedna od najvećih svjetskih atrakcija.

tportal
Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je o Panoramskom kotaču, visokom čak 36 metara, koji će posjetiteljima pružiti potpuno jedinstven osjećaj Adventa s veličanstvenim panoramskim pogledom na grad Zagreb. Jedinstvena naprava godinama je zaštitno lice svjetskih destinacija, a napokon je došao red i da zagrebački Advent dobije jednu takvu reprezentativnu atrakciju. Najpopularniji London Eye smatra se neizostavnim dijelom pop kulture, bečki Wiener Riesenrad pruža spektakularan pogled na baroknu prijestolnicu, a pariški Ferris wheel na najromantičniji grad na svijetu.

tportal
Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zagrebački panoramski kotač s 24 poluotvorene kabine idealan je za cijelu obitelj, ali i za sve one željne dobrog Instagram momenta. U svakoj kabini moći će sjediti maksimalno 5 osoba, dok je ukupan kapacitet panoramskog kotača 120 osoba. U dva kruga vožnje koja će trajati otprilike 10 minuta, zainteresirani će imati priliku uzdići se iznad grada Zagreba i uživati u božanstvenom pogledu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Jedinstveno i svakako nezaboravno iskustvo koje pruža ovakva turistička atrakcija, zasigurno će biti pravi mamac za posjetitelje i još jednom smjestiti Zagreb uz bok svjetskim destinacijama.

tportal
Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ne propustite

Zanimljivosti

Od 29. studenoga do 7. siječnja, najpoznatija i najljepša šetnica okružena visokim, gordim platanama, ugostit će ugostitelje i male obrtnike, koji će tom prelijepom...

Putovanja

Doživite Pulu za Vrijeme Adventa, sve do 8. siječnja. Krenite u osvajanje i upoznavanje grada tri tisućljetne povijesti na čak 11 blagdanskih lokacija s...

Zanimljivosti

Pula će za vrijeme blagdana zasjati još posebnijim sjajem, a u svjetlucavom slavljeničkom ruhu dočekuje posjetitelje čarolijama i iznenađenjima u svakom kutku grada.

Moj dom

Ima li što ljepše od pogleda na ukrašen dom dok uživate u mirisnim kolačima, toplim čokoladnim napicima ili kuhanom vinu? Reći ćemo hrabro –...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.