Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zagreb je ovog vikenda bio zaogrnut čarobnim plaštem

Magična avantura se nastavlja jer već 16. i 17. 4. Kaptol Boutique Cinema priprema nova iznenađenja, a najveći sretnici osvojit će tematske poklone poput čarobnih štapića.

Proteklog vikenda Hrvatska je dočekala dugoočekivani, treći nastavak franšize koja nas vraća u magični svijet J.K.Rowling. Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne, studija Warner Bros Pictures, u distribuciji Blitz filma, novo je poglavlje koje donosi pregršt avantura i pustolovina s dobro poznatim protagonistima i antagonistima te vječnu borbu svjetla i tame.

Osim uzbudljivih zapleta, treći nastavak otkriva i dosad nepoznate detalje iz bogate biografije intrigantnog Albusa Dumbledora. Najveći fanovi imali su priliku pogledati pretpremijerne projekcije, a od 14. travnja film će biti na redovnom rasporedu.

Međutim, filmsko uzbuđenje iz kinodvorana CineStara preselilo se i na ulice Zagreba, koje su ovog vikenda bile posute čarobnom prašinom. Građane je pozdravljala vesela povorka Ministarstva magije odjevena u prigodne kostime, koja je od Gajeve ulice, točnije od Fan & Fun shopa, krenula put Branimir Mingle Mall-a.

Tamo su ih, na Vikendu magije, dočekali mnogobrojni obožavatelji magičnog univerzuma, u interijeru ukrašenom eksponatima poput čarobnih štapića, picketa, sniflera, makete Hogwartsa te brojnim drugim replikama. Održan je i izbor najboljeg kostima, a pobjedniku je uručena vrijedna nagrada – ekskluzivni set za pisanje Newta Scamandera, u koferu! Povodom Vikenda magije u svim CineStar kinima diljem Hrvatske oni najsretniji, slučajnim odabirom, osvojili su fantastične tematske nagrade, osigurane od strane „Hoću knjigu“.

https://www.youtube.com/watch?v=WxvhBh2fk6U

Opijeni magijom, mnogobrojni fanovi uživali su filmskoj projekciji u najprestižnijim kino formatima: IMAX, 4DX, Gold Class i tematskim manifestacijama, a oni najsretniji kućama su odnijeli vrijedne nagrade. Magična avantura se nastavlja jer već 16. i 17. 4. Kaptol Boutique Cinema priprema nova iznenađenja, a najveći sretnici osvojit će tematske poklone poput čarobnih štapića.

Ulaznice za Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne, možete pronaći na https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/cudesne-zvijeri-dumbledoreove-tajne/7909

Ne propustite

Zanimljivosti

Nova filmska kinosezona započelo je sinoć u Kaptol Boutique Cinema, u kojemu je u sklopu Très chic programa održana premijera intrigantnog filma ''Babylon''.

Zanimljivosti

Filmski doček u jednom od najljepših hrvatskih kina u samom centru Zagreba, osigurava sada već tradicionalnu novogodišnju noć.

Zanimljivosti

Pregršt inspirativnih poslovnih, ali i životnih priča, dobrih savjeta, emocija I smijeha – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera koja je ovog vikenda...

Zanimljivosti

Sinoć je započela nova sezona CineStarovog specijalnog programa 'Cinema Book club' i to s pretpremijernom projekcijom filma 'Dobra kuća' u kojem glavnu ulogu igra...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.