Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Zaigrajte na kartu ljubavi

Poruka ljubavi na svim jezicima, u svim kulturama i bez obzira na vrijeme i prostor.

U mjesecu zaljubljenih zaigrajte na kartu ljubavi. Zlatne, srebrne i kolekcije od nehrđajućeg čelika s motivima srca zauvijek ostavljaju trag ljubavi i odanosti voljnoj osobi.

Raznolik izbor nakita prilagodljiv je različitim stilovima. No, jedno im je zajedničko. Poruka ljubavi na svim jezicima, u svim kulturama i bez obzira na vrijeme i prostor.

„Zlatarna Celje posebnu pozornost posvećuje upravo ljubavi i taj osjećaj traje više od 170 godina. Osim globalno prepoznatljivog simbola srca Zlatarna Celje ljubav podržava i zaručničkim i vjenčanim prstenjem koje mladenci mogu čak dizajnirati prema vlastitim željama i uz pomoć naših dizajnera. Vjera u ljubav sada nam je potrebnija više nego ikad“, izjavio je marketing menadžer Zlatarne Celje, Jure Cekuta.

Kolekcije Zlatarne Celje je moguće razgledati uz poštivanje svih epidemioloških mjera u poslovnicama diljem Hrvatske.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.

Pročitajte još

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Zlatarna Celje još jednom oduševljava unikatnim dizajnom i bezvremenskom elegancijom.

Dizajn

Ljeto i nakit su neodoljiv spoj, a za pozdrav ljetu koje nam je napokon stiglo Zlatarna Celje predlaže najnovije Lencia kolekcije.

Dizajn

Uz Zlatarnu Celje bezvremenski dizajn i visoka kvaliteta dolaze i uz pristupačne cijene.

Advertisement