Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Zaigrajte na kartu ljubavi

Poruka ljubavi na svim jezicima, u svim kulturama i bez obzira na vrijeme i prostor.

U mjesecu zaljubljenih zaigrajte na kartu ljubavi. Zlatne, srebrne i kolekcije od nehrđajućeg čelika s motivima srca zauvijek ostavljaju trag ljubavi i odanosti voljnoj osobi.

Raznolik izbor nakita prilagodljiv je različitim stilovima. No, jedno im je zajedničko. Poruka ljubavi na svim jezicima, u svim kulturama i bez obzira na vrijeme i prostor.

„Zlatarna Celje posebnu pozornost posvećuje upravo ljubavi i taj osjećaj traje više od 170 godina. Osim globalno prepoznatljivog simbola srca Zlatarna Celje ljubav podržava i zaručničkim i vjenčanim prstenjem koje mladenci mogu čak dizajnirati prema vlastitim željama i uz pomoć naših dizajnera. Vjera u ljubav sada nam je potrebnija više nego ikad“, izjavio je marketing menadžer Zlatarne Celje, Jure Cekuta.

Kolekcije Zlatarne Celje je moguće razgledati uz poštivanje svih epidemioloških mjera u poslovnicama diljem Hrvatske.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.

Više

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.

Trendovi

Zlatarna Celje predstavlja novu zlatnu kolekciju Rawina namijenjenu damama koje uvijek žele nositi djelić prirode sa sobom

Trendovi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.