Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Zaigrani svijet World thru a lens

Iza imena Worldthrualens skrila se Mariann. Nezgodno ime za brend, kako nam sama kaže, ali pojašnjava sve. Svijet kroz leću – znači upravo to.

Iza imena Worldthrualens skrila se Mariann. Nezgodno ime za brend, kako nam sama kaže, ali pojašnjava sve. Svijet kroz leću – znači upravo to.

„Inače mi je glavni biznis prevođenje, no ono što radim nakon toga je nešto što me potpuno ispunjava. Fotografija. Tako gradeći svoj portfolio na stranici World thru a lens pružam jedinstvenu mogućnost svim zaljubljenicima u lijepo da dekoriraju svoje prostore i unesu živost i estetiku kroz fotografije“, pojašnjava.

Kada smo je pitali što sve radi, ova kreativka nam je „ispucala“ – sve! „Radim fototapete, jastuke, torbe i majice na bazi svojih fotografija. Apliciram i duhoviti ili provokativan tekst na dizajn.“

Pogledajte njene radove na etsy.com dućanu ili izaberite fotografije sa gornje web stranice. Unikatno, efektno i privlačno. Fotografija ima moć svaki zid pretvoriti u atraktivno i zaigrano polje.

Jedana/jedan od vas, zaljubljenika u fototapete, moći će osvojiti fototapetu IRWELL dimenzije 150 x 180 cm sa Wallpapers stranice.

Više saznajte na Wallpapers — World thru a lens https://www.worldthrualens.com/wallpapers

https://www.instagram.com/p/CA9Vv1RpJGk/?utm_source=ig_web_copy_link

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite koju fotografiju želite i gdje biste je stavili u vašem domu – World thru a lens https://www.worldthrualens.com/wallpapers
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 24. srpnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Željka Ivanišević

[/box]

Pročitajte još

Advertisement