Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Zapamtite ove datume i spremite se za iznenađenja!

Tijekom lipnja bit ćemo pod utjecajima mnogih planeta i njihovih kretanja. Retrogradni Merkur i dalje traje, sve do 3. lipnja!

Tijekom lipnja bit ćemo pod utjecajima mnogih planeta i njihovih kretanja. Retrogradni Merkur i dalje traje, sve do 3. lipnja! Tako da ćemo se tek nakon tog perioda moći ponovo posvetiti onim aspektima života koji su nas zbunjivali i na koje se nismo mogli fokusirati. Također ćemo posebno pažljivo razmotriti naš pristup financijama i resursima.

Počevši od 13. lipnja, Merkur će prijeći u svoj izvorni znak, Blizance. Također, početkom lipnja i Sunce će biti u ovom znaku što će donijeti vrijeme u kojem ćemo imati dosta energije i aktivnosti. Astrolozi savjetuju da se otvorite novim mogućnostima i budite radoznali.

Pored toga, 30. svibnja/maja stiže mlad Mjesec u Blizancima i imat će utjecaj na naše živote i početkom lipnja. Blizanci su horoskopski znak koji žudi za komunikacijom, informacijama i avanturom, tako da ćemo svi osjetiti te potrebe.

Bit ćemo potaknuti da se izrazimo, da izađemo iz naše zone komfora i povežemo se s drugim ljudima.

Od 21. lipnja Sunce se seli u znak Raka. Ovim događajem će se zvanično obilježiti ljetni solsticij. Astrolozi savjetuju da se u tom trenutku pozabavite svojim emotivnim životom. Procijenite svoju stabilnost i sigurnost, planirajte budućnost.

Planet ljubavi i ljepote, Venera će se nastaviti rotirati u svom matičnom znaku, Biku, od 28. svibnja/maja do 22. lipnja. To će mnogima donijeti strast i senzualnu romansu, a također nam obećava zadovoljstvo i obilje.

Astrolozi kažu da ljubav koju u tom periodu pronađete ima šansu da traje zauvijek. Venera će utjecati i na buđenje naših talenata, a financijski poslovi također idu svojim pozitivnim tokom.

Mlad Mjesec u Raku nastupit će 28. lipnja i to je vrijeme za promjene, za nove stvari. Mlad Mjesec uvijek otvara neka nova vrata u našim životima – tijekom ovog perioda Univerzum će biti posebno fokusiran na to da pronađete novu stabilnost u važnom području vašeg života i gurat će vas da napustite svoju zonu udobnosti.

Tijekom tranzita Jupitera kroz znak Ovna, posebno do 28. srpnja 2022. godine, možemo očekivati mnogo uzavrelih strasti, impulzivnih odluka i reakcija.

sensa.mondo

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Bik i Vaga.

Horoskop

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su  Rak, Jarac i Ribe.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Škorpion, Jarac i Vodenjak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.